Aktywne Wpisy
Cozwykopem +22

Lolenson1888 +125
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

-Nie, paszport UKR nie uprawnia do wszystkich przywilejów
-Pierwszeństwo do niektórych usług to w tym przypadku pierwszeństwo przed Polakiem w ośrodku imigracyjnym.
-Jesteśmy jedynym krajem...
Jesteśmy pierwszym (oraz cywilizowanym) krajem graniczącym z napadniętą Ukrainą więc obowiązują nas inne prawa (międzynarodowe dot pomocy uchodźcom)
Nie znam sprawy tego kopnięcia, ale Ukraińcy popełniają znacznie mniej przestępstw niż Polacy, mają też wyższe wskaźniki zatrudnienia, więc chętnie wymienię piskonfederacką populację na nich właśnie.
#bekazkonfederacji #polityka
źródło: IMG_20250626_091635
Pobierz@xTheGunnerx: Jest 3x większa szansa, że dostanie od Polaka.
@xTheGunnerx: Wymieniłem dwa kłamstwa i jedną manipulację. Więcej nie mogę dla Ciebie zrobić.
@xTheGunnerx: Dosłownie przedstawiciel Sejmu mógł napisać "większość" a wybrał słowo "wszystkie". Mógł też wybrać słowo "prawo" a napisał "przywileje". Nie napisał też jakie przywileje, choć żadnych dziwnych nie mają (vide Polacy za granicą).
Primo, mam nadzieję, że podziękowałeś za to pisowi w wyborach.