Wpis z mikrobloga

nie można. On udaje, żeby nawiązać więź z wyborcami. Partie mają rozpisane na role takie tematy, żeby pokryć całe spektrum swoich wyborców.

@Chekatomba: moim zdaniem naiwne podejście XD

Brzytwa Hanlona – aforyzm, który można sformułować jako: „Nie należy domniemywać złej woli, jeśli coś daje się zadowalająco wyjaśnić głupotą”
Gluptaki - > nie można. On udaje, żeby nawiązać więź z wyborcami. Partie mają rozpisa...

źródło: patryk-jaki-dres-dresy-w-europarlamencie

Pobierz
  • Odpowiedz
@Vetinari: @Ogau @Gjbgghbhhjj Cymański, Fogiel, Cieszynski, kiedyś Glinski (ale coś mu się sufit oderwał), Płazynski, Sellin (chyba xD), potencjalnie Karczewski.

Fakt że żeby być wpisie będąc inteligentnym trzeba być karierowiczem bez szacunku do Ojczyzny, ale wciąż można nie być prostaczkiem.
  • Odpowiedz
Fogiel? Ten od nie zatrudniania ekspertów czy jest jakiś inny? Glińskiego sam zdiagnozowałeś. Jak to jest ta elita PiSu to ja nie mam pytań xD
  • Odpowiedz
@wshk: To że komuch to osobna kwestia, ale jednak rodak. Już za pilsudskiego żyły u nas komuchy, którzy wraz z opozycją byli torturowani w berezie kartuskiej przez Piłsudskiego #pdk
  • Odpowiedz
  • 0
@disinherited ja już mam dość polityki. Gdzie człowiek nie spojrzy tam w komentarzach wyzwiski od pisowcow, powcow, ruskich trolli, tęczowych rafalków, gangsterskich nawrockich etc
  • Odpowiedz
@Ogau np Zybertowicz, Glinski, Szczerski, Cymański, Dworczyk, Jackowski kiedyś byli jeszcze Kowal, Gowin, Marek. Nie mówię o światopoglądzie, bo z tym zawsze można polemizować, ale chciałbym widzieć tego typu ludzi w debatach zamiast krzykaczy spłycających wszystko do prostych hasełek i postprawd. Niestety mamy w Polsce i nie tylko trend memizacji i zidiocenia. Berkowicz, Joński, Kowalski to tylko przykłady drugiej strony spektrum
  • Odpowiedz