Aktywne Wpisy

Wrrronika +7
Jedna z moich ciekawszych ciekawostek, z czasów gdy uczyłam się norweskiego, to to, że Niemcy to Tyskland ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

#bekazpisu #polityka
źródło: image
Pobierz@Chekatomba: moim zdaniem naiwne podejście XD
Brzytwa Hanlona – aforyzm, który można sformułować jako: „Nie należy domniemywać złej woli, jeśli coś daje się zadowalająco wyjaśnić głupotą”
źródło: patryk-jaki-dres-dresy-w-europarlamencie
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Fakt że żeby być wpisie będąc inteligentnym trzeba być karierowiczem bez szacunku do Ojczyzny, ale wciąż można nie być prostaczkiem.
źródło: 1000007470
Pobierzźródło: temp_file3108351716549188433
Pobierz@disinherited: Tzn. Jakim? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@P3tro: Z czego 3950 to boty
Jak się widzi takie coś, to łatwiej uwierzyć w wyniki wyborów :/