Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

G06DbT +116
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz

Przecież oni przeliczają te głosy i wychodzi na to że to się nie spina i ktoś policzył nawrockiego jak trzaskowskiego, to nie jest jedna czy dwie komisje z czymś takim, chyba nigdy przez tyle lat nie było aż takich wątpliwości co do uczciwości wyborów, a oni dwoją się i troją byle stwierdzić że jest git i nic sie nie dzieje XDDDDDD
#bekazlewactwa #polska #wybory #polityka #mentzen #konfederacja #neuropa
Nie tylko mentzen/PiS ma
Przy różnicy 20% czy nawet 5% można by to olać ale kiedyś przyjdzie czas, że różnica będzie o 0,7% i co? Trzeba dokładnie poznać skalę i wypracować nowe metody, zmienić prawo. Żeby w przyszłości nie było wątpliwości. Samo zejście poniżej 2% różnicy powinno aktywować taki czy inny tryb weryfikacji wyników. Jest okazja coś z tym zrobić
@konrado12: Już teraz ma znaczenie, różnica 370 tys. głosów brzmi sporo ale w praktyce wystarczyło pomylić 185 tys. głosów by wyszedł remis. To daje ok. 6 błędnych głosów na komisję. Dla mnie to za mały margines błędu, zwłaszcza jak wychodzą błędy po 160 głosów w komisji.
A nie czekaj... nawet jakby zmielić milion głosów po połowie każdemu kandydatowi to wuj nie ma tematu, nic się przecież nie stało, wyników wyborów to nie zmieniło, WASZ GŁOS MA ZNACZENIE MORDY ( ͡° ͜ʖ ͡°)