Wpis z mikrobloga

• 5
@hpiotrekh ale co ma pytanie do mojej edukacji?? Przecież zadałem pytanie w sferze która mnie nie interesuje ale z tego co słyszałem to jest osobą której to była zachcianka bo jest bogaty. Co innego jeżeli ma to jakiś cel więc pytam. Po co od razu atakować?? Masz małego siusiaka czy jak?
  • Odpowiedz
@Fushnikov: z jednej strony chciecie, żeby Polska cokolwiek znaczyła na arenie międzynarodowej - CPK, wojsko, uzbrojenie, nauka, ale jak już trzeba w tym celu wyłożyć pieniążki to "dlaczego mamy się dokładać"?
  • Odpowiedz
  • 3
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0
Czyli on z tym systemem ma coś wspólnego?? Ja myślałem że to jest coś pokroju muska czy bezosa że gość bogaty to sobie poleci w kosmos a dzisiaj w radio że Polska wyłożyła 280kk na to. Myślę kurde jakim prawem bogol leci za nasze. Jeżeli tak to wygląda to ok :) @Bunchars może przez to że w demokracji wybrali socjali??
  • Odpowiedz
  • 1
@antykwa tu nie chodzi o propagandę tylko o to ze mnie całkowicie yo nie interesuje. Ruszyło mnie jak mówili że z pieniędzy podatnika i tylko tyle. Nie wiedziałem że to inżynier w dziedzinie i bierze udział w programie.
  • Odpowiedz
z jednej strony chciecie, żeby Polska cokolwiek znaczyła na arenie międzynarodowej - CPK, wojsko, uzbrojenie, nauka, ale jak już trzeba w tym celu wyłożyć pieniążki to "dlaczego mamy się dokładać"?

@krystekw2: aktor z gasnica na profilowym oczywiscie niepowiazany, ten sam ktory najpierw mowil ze w cpk beda mieli zydzi tajna baze wiec nalezy byc przeciwko xD
  • Odpowiedz
  • 2
@TheTostu i to jest jedyny normalnym komentarz w tym wątku :) dziękuję bardzo za odpowiedź. Reszta ma sprany łeb politycznie i ma masę kompleksów chyba. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź!
  • Odpowiedz
@Fushnikov: no tak zamiast placic za jakis tam kosmos to podzielmy się tymi piniendzmi i dejmy na każdego darmozjada to przynsjmniej będzie na cwiartecxke a może i na jakiego hott doga wystarczy naszej elicie narodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz