Aktywne Wpisy

Leniek +139
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
vieniasn +573
wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały

Zawsze gnije jak wszędzie na social mediach widzę jak to kobiety narzekają, że faceci nie chcą związku, czy znikają bez śladu po jakimś czasie i że one chcą stałego związku tylko te złe chłopy!
Tymczasem moja przygoda z tinderem od grudnia wygląda w skrócie tak:
- dziewczyna szuka stałego związku
- rozmowa się klei
- spotykamy się, jest fajnie
- relacja trwa kilka tygodni/miesiecy
- zaangażowanie z obydwu stron
- w tym czasie wiele spotkań, rozmów
- dziewczyna mnie ghostuje z dnia na dzień
I powiedzcie, kto tutaj jest winny? Na 6 ostatnich relacji, 5 zakończyły się takim ghostingiem. Najkrótszy po 2 tygodniach, najdłuższy po prawie 2 miesiącach. Jedynie jedna dziewczyna po pierwszym spotkaniu mi powiedziała, że to nie to i się pożegnaliśmy.
Po co to tracić czas na kogoś i dawać nadzieję, jak i tak z tego nic nie będzie? Dlaczego one to robią? I jak ja mam kogoś niby znaleźć, jak te mitomaniki, które niby szukają stałego związku, jednak nie szukają stałego związku?
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Trafił się w jej mniemaniu lepszy od ciebie.
Bo szukają, ale nie z tobą tylko z chadem, który ma setki kobiet do wyboru.
@Elmirka16: co ty wypisujesz, jak by go chciała autentycznie, to sama by wychodziła z
Tydzień później przyłapałem ją jak sobie pisała z innym chłopem ( ͡°
@Kitki_Karola: a później taka goniąca za chadem wypisuje takie bzdury:
https://wykop.pl/cdn/c3201142/1ab567e986b7deb3e45b7ad423adb18a65dc912a165ce26eb391287b83b5b0b8.jpg
Ale tak to jest jak się uderza do top 5% najbogatszych i najpiękniejszych samców i do których uderza 95% pozostałych kobiet - no to tak tacy
Fakt że jest to słabe że są ludzie samotni, ale część ludzi jest samotnych bo nie mogą się po prostu na nikogo zdecydować, albo są ofiarami takich osób, ewentualnie ktoś
Czy ty trollujesz? Jeżeli dwójka osób się ze sobą regularnie spotyka oraz obie osoby są zaangażowane, to wiadomo, że to idzie w
@matt007: Ze swoją różową byłem w związku po około miesiącu, ale p-----l, że się nie da. Bo przecież to trzeba ,,randkować'' i poznawać się z 2 latat, zanim się stworzy związek. Jesteście niesamowici