Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zawsze gnije jak wszędzie na social mediach widzę jak to kobiety narzekają, że faceci nie chcą związku, czy znikają bez śladu po jakimś czasie i że one chcą stałego związku tylko te złe chłopy!

Tymczasem moja przygoda z tinderem od grudnia wygląda w skrócie tak:

- dziewczyna szuka stałego związku
- rozmowa się klei
- spotykamy się, jest fajnie
- relacja trwa kilka tygodni/miesiecy
- zaangażowanie z obydwu stron
- w tym czasie wiele spotkań, rozmów
- dziewczyna mnie ghostuje z dnia na dzień

I powiedzcie, kto tutaj jest winny? Na 6 ostatnich relacji, 5 zakończyły się takim ghostingiem. Najkrótszy po 2 tygodniach, najdłuższy po prawie 2 miesiącach. Jedynie jedna dziewczyna po pierwszym spotkaniu mi powiedziała, że to nie to i się pożegnaliśmy.

Po co to tracić czas na kogoś i dawać nadzieję, jak i tak z tego nic nie będzie? Dlaczego one to robią? I jak ja mam kogoś niby znaleźć, jak te mitomaniki, które niby szukają stałego związku, jednak nie szukają stałego związku?

#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
przyjacielski-eksperymentator-66:

I jak ja mam kogoś niby znaleźć, jak te mitomaniki, które niby szukają stałego związku

Bo szukają, ale nie z tobą tylko z chadem, który ma setki kobiet do wyboru.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim o ile ghosting uważam za zło to jednak uważam że te 2 tygodnie czy 2 miesiące to nie jest tak że kobieta chce stałego związku to go zrobi z pierwszym lepszym poznanym facetem. Pierwsze miesiące znajomości to z reguły poznawanie się czy pasujecie do siebie pod różnymi aspektami i to dość normalne że ktoś w tym czasie się będzie chciał wycofać ze znajomości. Po pierwszej randce z reguły można tylko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakie te baby złe, chuop chce zakładać rodzinę a głupia ona się rozmyśliła...chlip chlip. Przecież po 2-3 miesiącach to już powinniście planować wspólne życie...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Spotykałem z taką jedną witaminką, zaczęła ostro ciągnąć temat, że jesteśmy parą, rodzicom mnie przedstawiła i znajomym i się zachwycała jakiego to nie ma zajebistego chłopaka. Mimo, że ja w sumie jeszcze nie chciałem "spoważnieć", bo nie znaliśmy się jakoś długo. Ale stwierdziłem, że j---ć to, niech ma tę naklejkę na mnie jak ją to jara

Tydzień później przyłapałem ją jak sobie pisała z innym chłopem ( ͡°
  • Odpowiedz
o ile ghosting uważam za zło to jednak uważam że te 2 tygodnie czy 2 miesiące to nie jest tak że kobieta chce stałego związku to go zrobi z pierwszym lepszym poznanym facetem. Pierwsze miesiące znajomości to z reguły poznawanie się czy pasujecie do siebie pod różnymi aspektami i to dość normalne że ktoś w tym czasie się będzie chciał wycofać ze znajomości. Po pierwszej randce z reguły można tylko stwierdzić że
  • Odpowiedz
@Dietetyq wg mnie jest lepiej niż to kiedyś było gdy po kilku miesiącach znajomości ludzie ślub brali i wtedy nagle się okazywało że to największy błąd ich życia, ale już za późno cokolwiek zmieniać bo dzieci w drodze lub są małe.

Fakt że jest to słabe że są ludzie samotni, ale część ludzi jest samotnych bo nie mogą się po prostu na nikogo zdecydować, albo są ofiarami takich osób, ewentualnie ktoś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli jakaś relacja trwała kilka miesięcy i nie było z tego związku to skąd zdziwienie? Też by mi się nie chciało w coś takiego bawić. Ghost słuszny. Nie lubimy niekonkretnych facetów.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola:

o ile ghosting uważam za zło to jednak uważam że te 2 tygodnie czy 2 miesiące to nie jest tak że kobieta chce stałego związku to go zrobi z pierwszym lepszym poznanym facetem

Dopiero później się bardziej poznaje i myśli czy to rokuje na przyszłość czy nie.

Czy ty trollujesz? Jeżeli dwójka osób się ze sobą regularnie spotyka oraz obie osoby są zaangażowane, to wiadomo, że to idzie w
  • Odpowiedz
Przecież po 2-3 miesiącach to już powinniście planować wspólne życie...

@matt007: Ze swoją różową byłem w związku po około miesiącu, ale p-----l, że się nie da. Bo przecież to trzeba ,,randkować'' i poznawać się z 2 latat, zanim się stworzy związek. Jesteście niesamowici
  • Odpowiedz
@technojezus serio część rzeczy można zobaczyć z czasem dopiero, bo wielu ludzi na pierwszych kilku randkach próbuje się na siłę drugiej stronie przyodobać robiąc rzeczy które nie leżą normalnie w ich charakterze. Gdy czas mija to ciężko dalej udawać albo po prostu ludzie łapią więcej luzu i wtedy się okazuje jak jest realnie. Często z perspektywy kobiety po takich kilku miesiącach wychodzi że dany facet jest zakompleksiony mocno i to co
  • Odpowiedz
@technojezus: ja ze swoją żoną po 2 miesiącach znajomości już mieszkałem więc sory ale mało trafiony komentarz a przede wszystkim nie zrozumiałeś co napisałem...moja czy Twoja sytuacja to wyjątek a nie reguła i gdybyś wtedy mi powiedział, że ta laska zostanie moją żoną to bym Cię wyśmiał jak ja tego wykopka z głównego postu który się spłakał bo myślał, że jeśli zaliczył z laską więcej niż 3 randki to ta
  • Odpowiedz