Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +202
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +592
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

Darmowego dentysty na NFZ już nie ma. Ta dziedzina medycyny została sprywatyzowana a dentyści czerpią gigantyczne zyski z pacjentów opłacających przecież składki zdrowotne.
Jak to zmienić?
Ustawowo.
Wybierzcie mnie na premiera, a wprowadzę ustawę, że 2 dni w tygodniu każdy dentysta ma wykonywać zabiegi u pacjentów po stawkach NFZ. Wszystkie zabiegi. Dość tego, że dentysta zmusza cię do dopłat za jakieś procedury, bo według nich NFZ nie pokrywa ich kosztu w 100%.
Nie podporządkują się? To zakażemy im wykonywania zawodu. Nie można tak? Można, za covidu setkom tysięcy ludzi zabroniono zarobku. Już to mamy przetestowane. Wyjadą za granicę? Niech jadą. Zdelegalizujemy ich dyplomy. Niech tam sobie od nowa zdobywają wykształcenie, które im opłaciliśmy jako społeczeństwo.
#stomatologia #zeby #zdrowie #nfz #sluzbazdrowia #lekarze #opiekazdrowotna #dentysta #pacjent #szpital #covid #zarobki
Ogólnie jak masz w młodym wieku s------l*ne zęby to powinni ci rodzice za to zapłacić bo zamiast lać cię pasem, żebyś mył zęby i nie jadł słodyczy to ty robiłeś co chciałeś ¯_(ツ)_/¯ także ich wina ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zresztą z ciekawostek to próchnica
Dziękuję, ale nie o tym jest ten wpis.