Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Manah i na prezydenta też wzielismy sebixa tylko mało wykoksanego, łysienącego i wyglądającego jak 60 latek, ćpuna itd
Widać to imponuje dzisiejszej młodzieży i co poradzić? Cieszyć się bo na rynku pracy przynajmniej kolejne 40 lat mi nie zagrożą a myślałem że mogą z takim dostępem do wiedzy, informacji, technologii itd.
  • Odpowiedz
  • 0
@Loloman: Nie planowałem w tym wątku poruszać tematu polityki. Z diagnozą nie szedłbym akurat w tym kierunku. Sam musiałem niestety zagłosować na Nawrockiego. PO po pierwszym roku udowodniło, że nie zasługują na pełnię władzy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Loloman:

Gdzie alternatywą być człowiek z poglądami, wykształcony

Z jakimi poglądami? Wybór Trzaskowskiego oznaczał, że za chwilę weszłoby ustawodawstwo ograniczające wolność słowa, pod pozorem walki z „mową nienawiści”. Do tej pory Duda to blokował. Dość ironicznie, że PiSowcy blokują antyobywatelskie ustawy tzw. „liberałów” ale jest jak jest. Wybór musiał paść na mniejsze zło.
  • Odpowiedz
@Manah oczywiście i się zgadzam bo jestem przeciwko temu. Ale to idziemy na zasadzie masz eo wyboru gościa co ukradnie Ci 50 zł a gościa co pobije do nieprzytomności, okradnie, wbije do domu, zgwałci i okradnie dom
I ze względu na to że nie chcesz być okradzionym na 50 zł zgadzasz się na drugiego typa.
I nie przesadzam to jest mniej więcej taka skala problemów i różnic.
I trzaskowski ma swoje poglądy i umie
  • Odpowiedz