Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: W tych wyborach głosowałem na Brauna, ale w moich oczach coraz bardziej zyskuje Zandberg. To nawet nie chodzi o poglądy, ale widać, że jest uczciwy i ma serce po właściwej stronie, po obecnych rządach kłamców, oszustów, złodziei z popisu tylko, i może aż tyle mi wystarczy

a na wykopie standardowo, jak na sekte Tuska przystało, kto nie jest z nami, jest przeciwko nam i na pewno trzyma z tymi
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: "Ofiarnie" XD
Zgarną tylko kilkaset złotych za siedzenie na dupie i przeliczenie głosów na koniec dnia. Przecież mnóstwo ludzi chciałoby tam posiedzieć i sobie dorobić trochę do pensji, więc co ten Zandberg za głupoty pieprzy.
  • Odpowiedz
ale widać, że jest uczciwy i ma serce po właściwej stronie

@SmokStarodawny: Bo wyśmiewa liczenie głosów jak wyszły już czarno na białym liczne nieprawidłowości?

Przyznaje ze z takim rozumowaniem, trudno nie uwierzyć w to że głosujesz na Brauma :)
  • Odpowiedz
  • 0
@lerant: To może zapłacisz te parę stówek każdemu ze swojej kieszeni. Ja już zapłaciłem za jedne wybory moimi ciężko zapracowanymi pieniędzmi i nie mam zamiaru nic dopłacać.
  • Odpowiedz
@lerant: dostają od 500 do 1000 zł za pracę w komisji (łącznie ponad 200 mln zł wydane na ich wynagrodzenie), a chłop mówi, że mamy im bić brawo, bo łaskawie policzyli głosy (trochę dobrze, trochę źle) xD
  • Odpowiedz