Aktywne Wpisy

MonazoPL +93
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +11
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chłopie. Ktoś napisał, że MOGŁO dojść. Taka jest teza. W celu uśmierzenia swego bólu tyłka oraz wskutek nieumiejętności przegrywania, ty rzucasz to jako pewnik - DANE STATYSTYCZNE WSKAZUJO!!!!11! No nie, nie wskazują. Podstawą do działania SN są protesty wyborcze. Czy ktokolwiek z tych 1500 komisji pofatygował się z nimi do SN? Czy kopiowali bezsensownie tekścik giertycha?
źródło: obraz
Pobierzprzy jakże mądrym założeniu, że wszystkie policzono źle w jednym kierunku, co w przyrodzie po prostu nie występuje. "Nie umiecie wygrywać, nie umiecie też przegrywać".
@Kurancjusz:
I zobacz, w 13 sprawdzono i w 11 był błąd. (z czego w 2 źle wytypowano komisje i sprawdzali nie te). Komuś się chciało, sprawdził i błędy wyszły, a nie musiały. Ktoś inny podobnymi metodami sprawdził, że może być takich przypadków prawie 1500. Jaki jest problem przeliczyć jeszcze raz? Po to są przechowane pakiety wyborcze, aby UWAGA móc przeliczyć je jeszcze
I co zrobiłeś z tą informacją? W przypadku ilu komisji zgłosiłeś protest?
źródło: GuMJHnuagAERp-t
Pobierz@Furiat: Nie.
Tylko idiota pisałby, że Trzaskowski wygrał. Problemem jest falszerstwo wyborcze które należy zbadać.
@wiecznylowcaumyslow: Psujac na chwilę wątek dodam, że wykop już nie jest taki jak kiedyś. Mam go na czarnej od dawna a i tak może pisać w moich wątkach xd