Wpis z mikrobloga

@misiopysio: Byku obejrzyj ostatni odcinek mentzena z analiza. Wiem ze latwo napisac ze on tam w dupe wchodzi ale przytoczyl konkretne fakty i dane xD. Przykro mi trzaskowski nie wygral
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: Po to się karty wyborcze przechowuje żeby w razie wątpliwości można je było przeliczyć. Sposób ich przechowywania określa rozporządzenie Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego z dnia 11 października 2018 r. w sprawie sposobu przekazywania, przechowywania i udostępniania dokumentów z wyborów, po upływie 30 dni i nie później niż 90 dni od dnia rozstrzygnięcia przez Sąd Najwyższy w sprawie ważności wyborów dokumenty z głosowania, zostają przekazane przez urzędników wyborczych do
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia dzieki, polecam sie na przyszlosc. Nie wiem czy wiesz ale jak najbardziej taki blad takiej wielkosci ma sens. przy sredniej ilosci glosow na komisje 650, wystarczylo zle policzyc okolo 6 glosow na komisje zeby finalny wynik sie odwrocil
  • Odpowiedz
@wiecznylowcaumyslow:

Chłopie. Ktoś napisał, że MOGŁO dojść. Taka jest teza. W celu uśmierzenia swego bólu tyłka oraz wskutek nieumiejętności przegrywania, ty rzucasz to jako pewnik - DANE STATYSTYCZNE WSKAZUJO!!!!11! No nie, nie wskazują. Podstawą do działania SN są protesty wyborcze. Czy ktokolwiek z tych 1500 komisji pofatygował się z nimi do SN? Czy kopiowali bezsensownie tekścik giertycha?

No całkiem
eduardo-garcia - @wiecznylowcaumyslow: 

Chłopie. Ktoś napisał, że MOGŁO dojść. Taka ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
dzieki, polecam sie na przyszlosc. Nie wiem czy wiesz ale jak najbardziej taki blad takiej wielkosci ma sens. przy sredniej ilosci glosow na komisje 650, wystarczylo zle policzyc okolo 6 glosow na komisje zeby finalny wynik sie odwrocil

przy jakże mądrym założeniu, że wszystkie policzono źle w jednym kierunku, co w przyrodzie po prostu nie występuje. "Nie umiecie wygrywać, nie umiecie też przegrywać".
@Kurancjusz:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia:

Chłopie. Ktoś napisał, że MOGŁO dojść. Taka jest teza.

I zobacz, w 13 sprawdzono i w 11 był błąd. (z czego w 2 źle wytypowano komisje i sprawdzali nie te). Komuś się chciało, sprawdził i błędy wyszły, a nie musiały. Ktoś inny podobnymi metodami sprawdził, że może być takich przypadków prawie 1500. Jaki jest problem przeliczyć jeszcze raz? Po to są przechowane pakiety wyborcze, aby UWAGA móc przeliczyć je jeszcze
  • Odpowiedz
Działa tak, że doszło do zamienienia głosów między kandydatami oraz znaleziono głosy jednego kandydata w worku drugiego. Ktoś komu się chciało wyłapał statystyczne anomalie.

I co zrobiłeś z tą informacją? W przypadku ilu komisji zgłosiłeś protest?

I zobacz, w 13 sprawdzono i w 11 był błąd. (z czego w 2 źle wytypowano komisje i sprawdzali nie te). Komuś się chciało, sprawdził i błędy wyszły, a nie musiały. Ktoś inny podobnymi metodami sprawdził,
eduardo-garcia - >Działa tak, że doszło do zamienienia głosów między kandydatami oraz...

źródło: GuMJHnuagAERp-t

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 8
Byku obejrzyj ostatni odcinek mentzena

@Furiat: Nie.

Przykro mi trzaskowski nie wygral

Tylko idiota pisałby, że Trzaskowski wygrał. Problemem jest falszerstwo wyborcze które należy zbadać.
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: kandydat którego obywatele nie wybrali tylko fałszował wybory powinien wygrać bo worki leżą niepilnowane. Jak masz jakieś uwagi do formy składowania worków albo do komisji które były fałszowane na korzyść Trzaskowskiego to składaj protest zamiast ośmieszać ideę pilnowania wyborów
  • Odpowiedz