Aktywne Wpisy
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

kuba-rozpruwa +41
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
https://k2.com.pl/produkty/k2-lamp-protect
#diy #majsterkowanie #samochody #motoryzacja
#pytanie
Po jakimś czasie od regeneracji acetonem wychodzą jakieś kwiatki np od UV? Nie wiem, żółknięcie czy coś? Czy nie ma sensu używać już potem tego K2 lamp protect?
Chciałbym delikatnie miejscowo poprawić to zmatowienie ale aby nie narobić sobie problemów i nie dokładać bo to już stary samochód a z tym jak jest obecnie nie będzie miał jeszcze prze lata problemów na przeglądzie.
@bedejutro:
No wynikałoby z tego, że przed nałożeniem muszą być przejrzyste ale sugerowałem się zdjęciami przed, po