Aktywne Wpisy

maciej-wlos +2
#ajemge1 Warto tego Zachara obczajać? Umie poddymić czy zwykła podróba geja?
Bertoos +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Zajebisty s--s z „o wiele za ładną jak dla mnie” kobietą sprawił, że na nowo stałem się prawdziwym mężczyzną.
sprawił, że na nowo stałem się prawdziwym mężczyzną.
Ehh szkoda, że ja tak nigdy nie poczuję
R. Kwasiborski wrzucał ostatnio o tym na IG - ogólnie na wszelkich orgiach ciężko znaleźć kobietę bez nadwagi, stereotypowo uczestniczki takich imprez to:
-niska
-masa tatuaży/kolczyków
-nadwaga a
@WiecznySingielprzed30:
Nooo - dlatego prawiczki i incele nie dość że z każdym rokiem mają mniej testosteronu, przez co z każdym rokiem są mniej atrakcyjni, to jeszcze pewność siebie szoruje po dnie...
No cóż Hipergamii nie oszukamy ¯_(ツ)_/¯
@WiecznySingielprzed30:
Kto wie, może dzięki temu za 100 lat po ziemi będą chodzić same Chady?
A nie, sorry - zapomniałem że to FACET musi być top żeby mieć dziecko, za to kobiety poniżej 4/10 dalej będą się mnożyć na potęgę |૦ઁ෴૦ઁ|
Właśnie więc przegrywy będą sie rodzić i tak dalej i geny ojca chada/oskarka nic tu nie pomogą ¯_(ツ)_/¯
Zacytuję sam siebie z mikro sprzed 2 lat
"Zawsze, kiedy widzę otyłą kobietę 2/10 z wózkiem z dzieckiem zastanawiam się, czy istnieją jakieś granice męskiego popędu seksualnego..."
Wgle jak widzę takie kobiety 1-3 /10 z synkami to już wiem, że będą mieć bardzo ciężkie życie...
źródło: c4db0ab76dc07ef7f4c949a44d313c3a7b74a18564821848f4ab899c2842cc28
PobierzFakt ale zawsze są divy jednak
Jedna typiara wprost w oczy mi powiedziała kiedyś że dziecko ze mną to krzywda bo uwaga by za jasne było i żebym sobie ciemnej poszukał. Dobrze że ona piękna była, tak piękna że żaden jej kijem nie chce dotknąć