Wpis z mikrobloga

• 1
@CloudSpanner: Dokładnie, dlatego dałem tag ajemge1 na tego typu apkach umawiasz się szybko na ruchanie i każdy jest zadowolony bo ruchanie jest fajne a tego typu goście marudzą czemu laski +6/10 nie chcą słuchać o jego filozoficznej duszy.
  • Odpowiedz
@Little_Makak: mysia morda, niezgolony koper, niedowaga typ wygląda jak bezdomny i nie kuma że po prostu samice wykazują większe zainteresowanie kimś kto wygląda jak człowiek i ma jakies zainteresowania a nie próbuje zostać influencerkiem z marnym skutkiem
  • Odpowiedz
@Little_Makak: Niech wpadnie jako dodatkowy aktor do Ajemgeja, zobaczymy czy dziewczyny zostaną widząc jego w drzwiach zamiast podkręconego zdjęcia na Tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@CloudSpanner: Amen, ja pisałem z szonami po 2 tyg. aż do momentu aż się znudziły a jedna, czy dwie, do mnie raz wypaliła powiedz mi coś śmiesznego, interesującego. A ja na to ale czym się interesujesz? xDDDD to był 2017
  • Odpowiedz
@Little_Makak: Jestem bardzo ciekawy, jak ty wyglądasz (i inni z podobnymi ocenami) skoro oceniasz go na 4/10. Wiadomo, że nie jest modelem, ale wygląda ok. Przez social media każdy kto nie jest Gigachadem, od razu jest w okolicach 4/10
  • Odpowiedz
  • 2
@Pawcio250000: xD wyglądam podobnie, też dałbym sobie 4/10, też bardzo brakuje mi jakiegoś męskiego sznytu. Ty jako typowy polak każdemu dałbyś 7/10? tylko szkoda że 7/10 podoba się dosłownie każdemu i nie ma problemów na tidnerze
  • Odpowiedz
@Little_Makak: ja bym mu dał z 5/10, górę twarzy i linie włosów ma ok tylko dół twarzy na jak u szczura musiałby zrobić sobie implanty żuchwy jak tyburscy żeby podskoczyć wyżej no i jeszcze oczy ofiary który też odejmują atrakcyjności twarzy
  • Odpowiedz