Wpis z mikrobloga

• 5
@TenXen47: Ty kpisz czy o drogę pytasz? Tylko kilkaset protestów jest o indywidualnych właściwościach w tym sensie, że wskazuje jakiś odrębny przypadek/komisję etc. To, że sparaliżujesz SN protestami o tej samej treści, nie sprawi nagle, że ten protest zyskuje moc, bo to wciąż jeden protest, dotyczący tej samej/tych samych komisji
  • Odpowiedz
@Makavlani: instrukcje były nie jasne. Chłopaki mają problem żeby krzyżyk postawić pod swoim kandydatem, a wy wymagacie od naszej elity wpisania prawidłowo peselu? A ten pesel to co to w ogóle jest, jakiś znak zodiaku?
  • Odpowiedz
  • 1
@rewter: Beka, zważywszy na fakt, że w większości tych komisji przewodniczącymi byli nominaci opcji rządzącej, jak np. w komisji nr 6 w Kamiennej Górze. A oto Pan przewodniczący, który rzekomo „skręcał wybory” na rzecz Nawrockiego xD
Makavlani - @rewter: Beka, zważywszy na fakt, że w większości tych komisji przewodnic...

źródło: IMG_8917

Pobierz
  • Odpowiedz
na 13 sprawdzonych komisji 11 oszukiwalo na rzecz Nawrockiego

@rewter: a w 2 wypadkach sprawdzili nie te komisje co do której były podejrzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@To_ja_moze_pozamiatam: Ja nie wciskam takiego spinu, tylko podałem wyżej przykład komisji, gdzie doszło do nieprawidłowości, ale przewodniczącym był koleś od Biejat. I jak to wytłumaczysz? Dodatkowo w komisji było jeszcze dwóch ludzi od Trzaska, kolejny od Biejat i jeden od Hołowni (wiceprzewodniczący) xD
  • Odpowiedz
  • 0
@rewter: Tak tak, PiSowcy fałszowali w komisjach, gdzie większość wraz z przewodniczącymi to byli nominaci kandydatów z opcji rządzącej. Idź odpal Jana Pińskiego albo Tomka Wiejskiego xD
  • Odpowiedz