Wpis z mikrobloga

Wykopki co polecacie
Zaraz mi powiecie ze "widziały gały, co brały" no ale co zrobić, jak większość facetów mieszka z mamą
Niebieski ani razu od 7 lat mieszkania we wspólnie wynajmowanym mieszkaniu nie umył ani wanny ani kibla, ani nie zrobił prania bo "nie umie"
Oferowałam instruktaż to mnie spławia, że to nie jest zajęcie dla chłopa
Ale prasować się nauczył. Jak się kiedyś ostro pokłóciliśmy gotował sobie sam (wrzucał frytki i kurczaka do aifryera codziennie przez tydzień no ale się liczy).
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kt13 przestań dawać mu d--y

zrobić, jak większość facetów mieszka z mamą

Mnie matka nauczyła podstawowych obowiązków domowych więc nie generalizuj.

Podziel obowiązki a jak nie będzie chciał ich robić to niech płaci za sprzątaczkę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kt13 rzuć go, znajdź sobie murzyna, wtedy nie będzie Ci to przeszkadzało kompletnie bo dla nygusa być służąca to przywilej dla Polki matki
  • Odpowiedz
Niebieski ani razu od 7 lat mieszkania we wspólnie wynajmowanym mieszkaniu nie umył ani wanny ani kibla, ani nie zrobił prania bo "nie umie"

@kt13: I ty z nim jesteś 7 lat to kto tu jest frajerem tak naprawdę?
  • Odpowiedz

@kt13: Daj sobie z nim spokój, później będzie gorzej. Mówię to jako facet.
  • Odpowiedz
Kurde a mogłam napisać na dziewuchy bez tabu na to samo by wyszło...

@kt13: Może my, tutaj mamy bardziej obiektywne spojrzenie.
W przypadku, który opisujesz, będzie coraz gorzej. Spięcia, że zostawia brud, drobne sprzeczki, później kłótnie, a na koniec awantury.
  • Odpowiedz
@kt13: za miękka jesteś. Z kiblem i wanna co prawda nic nie zrobisz, ale co do prania to możesz prac tylko swoje i do gotowania możesz gotować tylko dla siebie do czasu aż on skruszeje i wyręczy Cię w obowiązkach. Ale ustal z nim to na spokojnie, rzeczowo, na chłodno, bez dramy, bo żaden facet nie lubi dramy
  • Odpowiedz