Wpis z mikrobloga

#gry #rozrywka #kiciochpyta

Kochani, gracie obecnie w jakieś mmo? Szukam czegoś na godzinkę dziennie może. WoW i FF XIV odpadają, gw2 też. Przejadły mi się. Rozkminiałem pograć w peja i posłuchać tibie ale chyba za długo mnie tam nie było, żeby nadgonić zmiany itp.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@githus: D&D probowales?

A jak Cie grafika nie zniecheca to EL pewno jeszcze dziala (a tam jest co robic obojetnie czy grasz godzinke dziennie czy 24 godziny dziennie :P) grafika i mechanika prehistoryczna ale gerka ma klimat i potencjal :D Tylko trza sie przyzwyczaic :D
  • Odpowiedz
@githus: Ta EL=eternal lands. Lata spedzilem w tej grze. Praktycznie zaczynalem niedlugo po tym jak powstala. Sporo pozmieniali i pododawali. Jak mowilem - grafika i mechanika prehistoryczna ale klimat rewelacja. Trzeba sie przyzwyczaic a jak sie przyzwyczaisz to juz masz przerabane :D

Co do D&D to mam swoje stale "role play" i bardzo fajnie sie gra jak sie trzyma swojej roli. Ale stety/niestety im dalej tym juz samemu sie nie
  • Odpowiedz
@githus: ESO jest spoko, a tak nie mmo to kupiłem sobie ostatnio Fantasy Life I girl who steal time i idelane do takiego poklikania przez parę minut dziennie, sama gra to troche taki mix pomiędzy mmo, animal crossing itd, robi się jakieś proste questy, grinduje umiętnosci i ekwipunek itd ale całość jest offline
  • Odpowiedz
@githus: OK moj blad i przyznaje sie do tego. napisalem D&D a mialem na mysli ddo. Mysle ze calkiem fajnie by sie gralo jakby kilku mirkow czy tez mirabelek sie do ddo skusilo. Na low i mid game moge sporo podpowiedziac co i jak. jakby sie znalazlo kilka osob to bylaby calkiem fajna zabawa. Mam VIP ale nie ma problemu zebym zrobil postac na free to play i sie pobawil.
  • Odpowiedz