Wpis z mikrobloga

@larvaexotech no, ale człowieku przecież nawet sam marszałek Hołownia powiedział, że w momencie w którym będą realne przesłanki o tym, że wybory zostały sfałszowane to sam nie pozwoli na zaprzysiężenie Nawrockiego, ale póki co NIE MA TAKICH PRZESŁANEK. JEST tylko kilka komisji w których stwierdzono jakieś pomyłki które są w nieznaczącej skali ( co warto podkreślić [co powiedział marszałek Hołownia] , że w każdej z tych komisji w której stwierdzono "pomyłki"
  • Odpowiedz
@larvaexotech poprostu nie potrafisz znieść porażki twojego kandydata. Z góry zaznaczam, że K.N nie jest również moim kandydatem, ale nie róbmy cyrku z demokracji oraz z instytucji wyborów. ( czyli czegoś co Giertych wraz z przydupasami typu lis itp próbują zrobić w socialmediach i TV)
  • Odpowiedz
@larvaexotech PiS mimo wieeelu wad wprowadzał też dobre pomysły ( np 0 PIT DO 26rż ). I to ty czytaj ze zrozumieniem człowieku. Nikt nie napisał o dopuszczeniu pomyłek czy manipulacji. Wszystkie przypadki są sprawdzane na bieżąco, ale nie ma takich przesłanek, że wybory w całym kraju zostały sfałszowane żeby ponownie liczyć głosy czy robić nowe wybory. To jest właśnie po części demokracja, że wierzymy w to,że obywatele którzy zostali wybrani
  • Odpowiedz
@larvaexotech tak , dokładnie tak będzie bo tak powiedział larvaexotech. Ponoć już pojechali po nowe liczydła xD

Stary w------e mam czy będą przeliczać czy nie. Poprostu staram się patrzeć na świat trzeźwo, a nie, że "Mój" kandydat przegrał chwytamy się wszystkiego co sie da. Osobiście nie byłem na tej farsie w ogóle (więc nie, nie zrobisz ze mnie jakiegos Pisiora czy Peowca bo mam w------e w to )jest to śmieszne, że
  • Odpowiedz
@larvaexotech i właśnie jest tak jak piszesz , że jeśli są gdzieś zgłoszone nieprawidłowości to są one kontrolowane i głosy są sprawdzane. Ale muszą to być zgloszone-opierane się konkretnie na czymś nieprawidłowości, a nie, że wynik wyborów mi się nie podoba i przeliczmy w całej Polsce

Dodatkowo aktualnie (SĄDY- POWTARZAM SĄDY ,a nie to co pisze Uśmiechnięty Romek i Lis po wylewie)potwierdziły nieprawidłowości wyborcze tylko w 11 komisjach. We wszystkich z
  • Odpowiedz
@larvaexotech totalnie podpisuje sie pod Twoimi słowami, no kurde na logikę można dojść do wniosku - przeliczmy jeszcze raz. Kontrargumenty przeciwników tego rozwiązania to:
- Tylko rządzący mogą sfałszować wybory (huehue opozycja sfałszowała wybory)
- W tych komisjach byli sami przedstawiciele peło (falsz)
- wychodzący z poprzedniego - peło specjalnie sfałszowało na korzyść nawrockiego zeby móc kwestionować wyniki (XDDDDDDD)
- Hehe dupka piecze bo przegrał czaskoski
- nie opłaca sie przeliczać
  • Odpowiedz
  • 0
@Matis666: jest jeszcze jedna kwestia ktora powinna zapalic chocby zolta lampke ostrzegawcza kazdemu kto nie ma gwozdzia w mozgu.

Cala banda pis prowadzi bardzo negatywna narracje odnosnie tego przeliczania i weryfikacji. Robi to morawiecki, duda, szmatecki itd. Dlaczego?

Przeciez jesli to nie bedzie mialo wplywu na wynik wyborow to POPARCIE tego przeliczenia stawia pis w znacznie lepszym swietle pod katem polityki i
  • Odpowiedz
@larvaexotech: Po pierwsze w każdych wyborach zdarzają się pomyłki i to nie jest pierwszy raz. Jakoś w 2023r. nie było ponownego przeliczenia głosów i wtedy pewnie siedziałeś cicho bo większość dostały partie które mogły odsunąć pis którego tak nienawidzisz. Po drugie nie ma takiego mechanizmu jak już pewnie wiesz. Po trzecie gdyby nawet był, to prawdopodobnie wtedy wybory zostałyby sfałszowane o co zapewne chodzi zwolennikom rafałka którzy zasłaniają się aktualnie
  • Odpowiedz