Wpis z mikrobloga

Kto jeszcze w ostatnich latach przeniósł się z Reddita na Wykop?
Konto na Reddicie miałem praktycznie od czasu jak podłączyli nam Internet w 2007. W gimnazjum byłem lewakiem, więc pasowałem tam jak ulał, ale gimnazjum szybko się skończyło a wraz z nim fascynacja Zandbergiem, jednak Reddit był jeszcze przez długie lata miejscem gdzie naprawdę dało się podyskutować na poziomie, dowiedzieć nowych rzeczy ze świata nauki czy gender studies, itd. Sam też aktywnie dodawałem treści.

Na Wykopie konto mam też dość długo, ale przez większość czasu nie udzielałem się w ogóle na mirko aż do niedawna. Spadek poziomu na Reddicie był oczywiście odczuwalny od dawna, ale ostatnie kilka lat to była już jazda w dół bez trzymanki...

No to jak, mamy tu więcej spadochroniarzy z Reddita?

#reddit #wykop #heheszki
AmarenoMORENO_00 - Kto jeszcze w ostatnich latach przeniósł się z Reddita na Wykop?
K...

źródło: temp_file6473795274743817030

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AmarenoMORENO_00: na reddicie masz różne odizolowane społeczności więc da się znaleźć coś sensownego. Na wykopie masz jeden ściek, który musisz filtrować a filtry i tak wszystkiego nie wyłapują, bo ludzie nie potrafią tagować. Poziom na wykopie jest obecnie i tak najniższy w historii portalu. Raczej wiecej będzie uciekających z wykopu na reddita niz odwrotnie.
  • Odpowiedz