Wpis z mikrobloga

@Wasz_Jezus: nie każde białe bmw m3 jest tym którym jeździł frog xD
Wystarczy prosta dedukcja. Auto z ogłoszenia sprowadzone w 2017, film z pirackiej jazdy froga pochodzi z 2013
  • Odpowiedz
@Wasz_Jezus: Wiesz, stan techniczny do zweryfikawania. Cena jest atrakcyjna bo pewnie wymaga jakiegoś wkładu.
Zapytaj o zdjecia z USA i kiedy i czy robił panewki i w jakim były stanie. M3 to samochody którymi się jeździ ostro i agresywnie dlatego przy autach sportowych unikam dużych przebiegów ale może ten był normalnie użytkowany(w co wątpie)
Najlepiej podjechać do jakiegoś serwisu sportowych aut na inspekcję.
  • Odpowiedz
@m4xejd: No generalnie wszystko zależy od stanu auta. 4 lata temu pojechałem obejrzeć auto (Audi S5 2019r). Sprzedawca miał też Audi RS5 z 2021 z USA (Już po lifcie) za bardzo atrakcyjną cenę, nie wiele musiałbym dołożyć (S5 240k, RS5 wychodziła za 320k, oba auta w full opcji) sam sprzedawca też namawiał mnie na RS5. Okazało się, że RS5 przypłynęła z USA bez przodu i była stuknięta mocno z tyłu.
  • Odpowiedz
@Wasz_Jezus: @m4xejd Ciekawe zejscie z ceny, długo się sprzedaje pomimo ,,atrakcyjnej" kwoty, możliwe, że coś tam jest nie tak i ludzie na oględzinach jednak się nie decydują. Chyba, że aż tak przebieg odstrasza, ale raczej to nie jest jedyny mankament w takim wypadku.
Oskaros - @Wasz_Jezus: @m4xejd  Ciekawe zejscie z ceny, długo się sprzedaje pomimo ,,...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
No generalnie wszystko zależy od stanu auta. 4 lata temu pojechałem obejrzeć auto (Audi S5 2019r). Sprzedawca miał też Audi RS5 z 2021 z USA (Już po lifcie) za bardzo atrakcyjną cenę, nie wiele musiałbym dołożyć (S5 240k, RS5 wychodziła za 320k, oba auta w full opcji) sam sprzedawca też namawiał mnie na RS5. Okazało się, że RS5 przypłynęła z USA bez przodu i była stuknięta mocno z tyłu. 2 lata po
  • Odpowiedz
Ich „niebita” okazja z USA 3 tygodnie przed wystawieniem na OtoMoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ElementalX7: Mi jakiś ziomek dziś rano pisał na wykopie, że to tylko kosmetyka i chciał brać rozbitka from USA na leasing XD
  • Odpowiedz
@ElementalX7: czasami mnie śmieszą ceny aut 12 letnich z przebiegami i pochodzącymi z usa
no ale tak to jest jak rynek się napala a potem płacze że nie stać go na naprawy

te auta najlepsze czasy mają już za sobą przy przebiegu 200k i tych latach, to nie lata 90te gdzie bardziej dbano w takim BMW wysokiej klasy
  • Odpowiedz
@TiMat: BMW Froga bylo z Bialegostoku, zostalo skasowane, a czesci z niego zostaly rozkradzione, zreszta podobny los spotkal S-Klase W222 ktora sie wozil (tylko tutaj nie byla rozbita, po prostu rozkradziona zanim leasing zabral xD) :)
  • Odpowiedz