Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +101
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Miras doedukuj sie o czym romawiamy.
Tak ,przeczytałem teraz , 2 zgloszenia dotyczące odmowy wydania karty do głosowania. Traktując każdy głos poważnie (nawet 2zgloszenia które w żaden sposób nie zmieniają wyniku wyborów ) to sprawa przecież jest prowadzona przez: ABW,prokuraturę,prezesa UODO i policję . Więc o jakim olaniu mówisz Miras?
@Addek15: O tym miras ze w kazdej komisji gdzie ktos uzyl NIELEGALNEJ aplikacji to bylo cos nie tak. Bylo czy nie bylo?
Dodatkowo nie ma co teraz tego roztrząsać bo zajmują się tym odpowiednie służby,nie ma to realnego
Czy w komisjach uzywano NIELEGALNEJ apki? Uzywano czy nie?
Bo jesli uzywano to dyskredytuje te komisje i wyniki. TAK CZY NIE?
Ja nie jestem jednym z nich żeby wiedzieć czy używano, a jeśli używano to nie mogę stwierdzić czy miała ona wpływ na wyniki oraz komisję, żeby cokolwiek zdyskredytować. Od tego żeby to ustalić jest prokuratura.
Marszałek Hołownia powiedział jasno, że narazie nie ma przesłanek, żeby istniało
W KOMISJACH UZYWANO NIELEGALNEJ APKI.
i to zostalo potwierdzone.
W uju mam czy t zmnieni wynik czy nie. Ja bym tylko chcial zevy ci ktorzy jej uzywali zastali dojechani. A komisje w ktorych to mialo miejsce ponownie przeprowadzone wybory. Za duzo chce?
Giertycha mam gdzies. Za "glosno" robi co robi. Po co tyle szumu?
I juz zupelnie przemilcze fak jak dzialaja sluzby w tym kraju. Czy to sluzby czy