✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć wszystkim, ostatnio brałem udział w ciekawej rozmowie o tym czy lepsze jest zostanie w audycie czy przejście na stronę biznesu. Mam tutaj na myśli big4 ewentualnie firmy tier2. Jak w waszej opini wyglądają możliwości rozwoju i zarobków po obu stronach? Moim zdaniem w biznesie idzie zarobić więcej w dzisiejszych czasach. Szef kontrolingu albo kontroler zakładu ma też bardziej luźną też pracę niż menago w audycie. Dużym plusem jest też ciekawsza praca, dyrektor finansowy vs dyrektor w audycie. Jak wy to widziecie? Bardziej opłaca się robić exit po tych dwóch-trzech latach czy zostać? #audyt #big4 #finanse #sgh
Cześć wszystkim, ostatnio brałem udział w ciekawej rozmowie o tym czy lepsze jest zostanie w audycie czy przejście na stronę biznesu. Mam tutaj na myśli big4 ewentualnie firmy tier2. Jak w waszej opini wyglądają możliwości rozwoju i zarobków po obu stronach? Moim zdaniem w biznesie idzie zarobić więcej w dzisiejszych czasach. Szef kontrolingu albo kontroler zakładu ma też bardziej luźną też pracę niż menago w audycie. Dużym plusem jest też ciekawsza praca, dyrektor finansowy vs dyrektor w audycie. Jak wy to widziecie? Bardziej opłaca się robić exit po tych dwóch-trzech latach czy zostać?
#audyt #big4 #finanse #sgh
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi