Wpis z mikrobloga

W zeszłym tygodniu skończyliśmy się przeprowadzać na nowe mieszkanie w #krakow . Wczoraj jadąc windą spotkałem sąsiada z piętra wyżej, który zobaczył, że niosę #jenga i umówiliśmy się spontanicznie na granie wieczorem. Było mega miło, bo do grania opędzlowaliśmy wino, które przyniósł xD. Po którejś grze musiałem pójść do łazienki, a gdy chciałem wyjść, to okazało się, że pod klamką stoi krzesło tak, że nie da się jej nacisnąć. Moja żona mnie uspokoiła mówiąc, że musieli je przestawić by zrobić miejsce w salonie na twistera i że wypuszczą mnie jak dokończą pierwszą partię. Strasznie przy tym stękali, więc chyba gra była zacięta. Jak już wyszedłem to żona z sąsiadem siedzieli na kanapie ciężko dysząc i losowali mi kolorki żebym sam się bawił na bo oni byli zbyt zmęczeni. To była super zabawa! #gryplanszowe #gry #grybezpradu #hobby #zwiazki
lagomorph - W zeszłym tygodniu skończyliśmy się przeprowadzać na nowe mieszkanie w #k...

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 o 16.57.23

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

siedzieli na kanapie ciężko dysząc i losowali mi kolorki żebym sam się bawił na bo oni byli zbyt zmęczeni. To była super zabawa!

@lagomorph: Wyobraziłem sobie taką sytuację xDDDD dygnoł
  • Odpowiedz