Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +6
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

No ale dopóki w środku znajdowały się marzenia o lepszym brzmieniu i obietnice szerszej sceny, to wszystko było ok 😉
Mamy nowy rodzaj tych skrzyneczek, z jeszcze większymi elektrolitami!
I żeby nie było – to zadziała, nazywa się to układem zobla i wykonanie tego własnoręcznie wyniesie jakieś kilkanaście złotych. Alternatywnie kilka paczek chrupków dla kolegi co ma płuca nasycone oparami cyny. No ale jak dodasz do tego historię o starszym, japońskim panu własnoręcznie zbierającym te elektrolity z sadu elektrolitowego pod Osaką i wyślesz kilka zestawów do zaprzyjaźnionych redakcji, to cena rośnie. Za tę parę trzeba już zapłacić 1690 eur, czyli jakieś 7200 zł
No i kto bogatemu zabroni? 😉
Doceniam ułożenie układu na zdjęciu producenta, wygląda jak pułapka na audiofili.
#tonskladowy - największe absurdy świata #audiovoodoo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzI właśnie to impedancja wyjściowa wzmacniacza w funkcji częstotliwości moim zdaniem ma największy wpływ na różnice między różnymi wzmacniaczami podpiętymi do tych samych kolumn. Bo przecież charakterystyka wzmocnienia jest płaska jak stół, a jak nie, to 1 czy coś dB odchyłki do załatwienia w