Aktywne Wpisy

Soothsayer +181
tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd

blleh +79
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

Rynek PL nie generuje im tyle hajsu by zarobili na lokalizowaniu PL, tyle w temacie.
W polsce co najwyżej możesz zostać wyśmiany, że nie znasz angielskiego gdy poruszysz temat braku lokalizacji.
Koszt lokalizacyjny dla nintendo to były by pewnie jakieś grosze bo ich gry zwykle są mało fabularne ale mimo to po co przepłacać.
To wytłumaczysz o co?