Aktywne Wpisy
p0melo +15
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +124
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

ONA : - A słuchaj, bo tam sobie myśle, że ja w sumie u ciebie jestem non stop i mam bliżej do pracy to może byśmy spróbowali jakoś np nie wiem razem zamieszkać testowo
JA: - No czemu nie, jak ma coś z tego być to po co tracić czas na dojazdy, plus lepiej się poznaje człowieka jak się z nim mieszka
ONA: - Noooo racja, bo generalnie ja i tak miałem rezygnować z mojego mieszkania, bo właściciele chcą je wynająć na krótki termin to może bym się wprowadziła tutaj od lipca i np się dorzucała 1500 albo 2 tysiące, bo obecnie płacę 2800 to bym zaoszczędziła i ty byś wtedy też zaoszczędził, chociaż nie wiem ile tutaj płacisz za najem
JA: nic nie płace za najem, bo to moje mieszkanie, ale płacę dość sporą ratę kredytu
(tutaj info: jakoś nigdy nie zapytała, czy to moje mieszkanie, pewnie założyła, że najem, bo generalnie ubieram się w H&M albo Zara i nie szastam pieniędzmi na prawo i lewo, ja też nigdy nie mówiłem, że SŁUCHAJ BO JAK COŚ TO JEST MOJE NA KREDYT A NIE NAJEM XD)
ONA: ooo wow, nie wiedziałam, bo to wtedy jak to rozwiązać? Bo ja nie będę tobie spłacać kredytu hihi
JA: no tak jak proponowałaś, możesz się dorzucać te 1500 np tak, że będziesz płacić za zakupy albo zrobimy sobie wspólne konto na revolut i co miesiąć wrzucisz tam 1500
ONA: nie no nieeeeee, bo skoro to twoje to tak dziwnie, zakupy po równo i ja mogę połowę za czynsz, bo nie będe ci spłacać kredytu hehe
JA: no ale co to dla ciebie za różnica czy spłacasz Janusza od którego wynajmujesz kawalerke czy dorzucasz 1500, i tak zaoszczędzisz 1300 a ja te 1500 wydam przecież na wspólne rzeczy
ONA: no ja to musze przemyśleć
i poszła do pracy, co o tym myślicie, czy jestem januszem? Ja se spokojnie żyłem, w sesnie finansowym, bez dziewczyny. Na wszystko starczało, nawet kredyt mocno nadpłaciłem, a teraz budżet już się mniej spina więc takie 1500 dodatkowo na jakieś wspólne rzeczy (ona też by miała dostęp do tej kasy) to chyba nie przesada?
#zwiazki #finanse
Mozna ewentualnie zawrzeć taki układ: spłacamy kredyt razem, spłacasz mi to, co już zapłaciłem i robimy współwłasność. Ale osobiście bym tak nie chciał.
@SpalaczBenzyny: najgorsze rozwiązanie z możliwych. Bez umowy jak coś się posypie między nimi to ona nie ma nic do gadania i wylatuje z mieszkania. Z umową może mu siedzieć na głowie do końca umowy i nic jej nie może zrobić
Sxirmnjij że to wynajem i tyle
Co do OPa, podpisuje się pod tym co napisał @Altar
Gość nie tyle zrobił coś źle, co nie rozumie dynamiki, którą sam tworzy. Ona gra uczciwie, on próbuje ją potraktować jak lokatora, a nie partnerkę. To dwie różne gry.
Widzę tu brak jasnego rozdziału między partnerstwem a inwestycją. Opie, jeśli to twoje mieszkanie - to Twoja odpowiedzialność. Ona ma prawo płacić za koszty życia:
lol
No nie wiem co ci pwoeodziec sam musisz wyczuć czy to cwaniara czy wife material
Pamiętaj że finansowo nie musi być co do zlotowki na pół bo często się robi takie "niewidzialne" pracę dla kogoś , czasami warto odpuścić jeśli
Chce mieć lalkę do ruchania i najlepiej, żeby mu jeszcze płaciła. Układ czysto biznesowy, czyli to co tak bardzo się tu potępia u kobiet. Oby ten tekst był tylko żartem, ale emotek nie widzę.
Dla odmiany, ona
Przecież oni nie mają nawet perspektyw na bycie malzenstwem w tym momencie , dlaczego ma spłacać kredyt facetowi który się może za chwilę rozmyślić i znalezc inna , już nie mówiąc
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: spłacać komuś innemu kredyt - proszę bardzo. Spłacać wykopkowi? Pkee, jesio ne xD
Koleżanka optymistka ( ͡° ͜ʖ ͡°)