Wpis z mikrobloga

wczoraj pytałem o wc, dzisiaj pytam o prysznic ( ͡° ͜ʖ ͡°) z wymagań zamykany 80x100 z lub bez zintegrowanego brodzika (najwyżej ogarne oddzielnie) do zamontowania w bloku, musi być rozsuwany bo raczej nie będe miał miejsca na normalne otwieranie go. Na co patrzeć, jakie firmy są git? Wiadomo że różnią się jakością wykonania ale ciężko to sprawdzić jak praktycznie nigdzie nie można ich obejrzeć na żywo, szczególnie tych lepszych

#lazienka #wykonczenia #mieszkanie #remontujzwykopem
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Flavius_Claudius_Iulianus: będę decydował po ostatecznym pomiarze, poza tym mam rozsuwany (zaokrąglony) u rodziców od zawsze i jest ok, wynajmowałem też z rozsuwanym pare lat i też było ok, nie przeszkadza mi to ani troche. No i zajmuje mniej miejsca bo nie trzeba uwzględniać drzwi do otwierania
  • Odpowiedz
@oreze: ja mam New Trendy i też polecanko. Te z Radawaya są lepiej pomyślane, mają lepszą instrukcję i kilka "ułatwiaczy" montażu, np. dynks do pozycjonowania zawias podczas dokręcania czy choćby silikonowe podkładki dystansowe pod szkło, które w New Trendy zostały kompletnie pominięte. Odezwij się do człowieka o ksywie Lazienkovsky na FB, powinien zrobić Ci znacznie lepszą cenę, a i prawdopodobnie doradzi z wyborem. Ja u niego za kabinę zapłaciłem prawie
  • Odpowiedz