Aktywne Wpisy
JaX92 +6
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

dywergent +6
macie jakas umiejetnosc z ktorej jestescie dumni?
źródło: 1756689808067022
Pobierz

Wiem, że masa ludzi jara się Nintendo i tym całym kolorowym klimatem, ale mam pytanie do tych, którzy – tak jak ja – się od tego odbili: skąd się bierze ten zachwyt?
Dla mnie taki Mario to po prostu dziecinada, zero emocji, nuda i totalna strata czasu. Czy w tych grach jest coś, czego po prostu nie widzę? Czy może to trochę jak ta bajka o nowych szatach cesarza – wszyscy udają, że to genialne, a nikt nie chce powiedzieć, że to przereklamowane?
#gry #nintendoswitch #playstation #xbox #gamedev #gaming #switch #tvgry
źródło: nintendo-1_p4w5
PobierzSpytaj jeszcze pisowcow skąd zachwyt PO. Albo kibiców Legii skąd zachwyt Widzewem. Na pewno poznasz merytoryczne odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po latach na emulatorku ograłem Zelde z N64 i mam w bani, że to była
@Matheo780: nie każdemu smakuje kawior, czy trufle. Wielu powie że Dom Perignon jest cierpki. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A
Sam Nintendo nigdy nie miałem, grałem co najwyżej na pożyczonym N64 czy gameboy'u. Jestem fanem PS od pierwszego PSX, ale Nintendo zawsze kusiło mnie innym podejściem do rozgrywki. W dobie totalnej
@Matheo780: Gry, które działają na premierę bez day one patchy i to na gównianym sprzęcie. Skupienie się na mechanice w grach, a nie kolejny sad dad simulator od sony. W zasadzie jedyna dostępna przenośna konsola na rynku z
@Matheo780: bierz pod uwagę, że mówimy o przenośnym sprzęcie, który ma prawie dekadę, i
Ja osobiście lubię sobie odpalić wieczorem jakaś relaksująca kolorową grę i pograć bez spiny i ciśnienia. Na codzień mam wystarczająco adrenaliny i w----a, żeby jeszcze tego w grach szukać.
Ale kupowanie Switcha2 bo niby nowość i fajne, bez przejrzenia listy tytułów i tego co może zainteresować to głupota, każdy kto tak zrobił zwyczajnie