Wpis z mikrobloga

Próbujemy jutro ponagrywać DJI na szosie ale uchwyt od TriMark czy coś tam jest plastikowy i ledwo trzyma się na garminowskim wysięgniku (pod licznikiem). Jak tego nie zwiążę trytytkami, to może odpaść przy wstrząsach, ale za bardzo się nie da. Oryginalny adapter, który nie wiadomo, z czym dostałem, jest uszkodzony i musiałbym jakoś z niego wyjąć GoPro wcześniej.

#dji #gopro #kamerasportowa
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SendMeAnAngel: Jak kupiłeś Action 5, to polecam nagrywać w d-log m, wyłączyć redukcję szumu i wyostrzanie (obie opcje na -2). Obraz będzie wyglądał znacznie bardziej naturalnie, bo standardowe profile kolorów wyglądają okropnie z przesadzonym HDRem. Najlepiej porób sobie testy.
  • Odpowiedz
@sm_m: Właśnie sobie przypomniałem, że oryginalny garminowski adapter też zamówiłem i o tym zapomniałem, bo dużo ostatnio zamawiałem części. Kamerka nie obraca się i nie huśta się jak w adapterze od TriMark.

https://www.ceneo.pl/91126302

Sam nie wiedziałem, co dokładnie potrzebuję i zamówiłem różne części, z czego część przeleżała
  • Odpowiedz
@SendMeAnAngel: Ja mam uchwyt na kierownicę od DJI i jest git, ale następnym razem bym zamówił od chińczyka, bo mam całą masę różnych innych mocowań i wszystkie są spoko. tak samo te magnetyczne adaptery. Mam ze 3 oryginalne (chyba po 100 PLN) i jeden z Aliexpress za dychę z hakiem i ten z Ali jest tak samo dobry, tylko loga nie ma.
  • Odpowiedz