Aktywne Wpisy
fiolkins +241
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#s--s #zwiazki #rozowepaski #s-x #pytanie #milosc #zdrowie #psychologia
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie
Przy 6 barach z tyłu jest twardo, ale czy bezpiecznie? Ostatnio miałem 5,5 z tyłu i bez różnicy 5 a 5,5.
Ile max znoszą dętki TPU? Czy powyżej 5 bar odkształcają się (taką
TPU znoszą i do 8b spokojnie