#pieklokobiet Powiedzcie mi jak można pomyśleć cos takiego a co dopiero napisać pod własnym imieniem i nazwiskiem takie coś?
Chłop 24h na dobę, 7 dni w tygodniu opiekuje sie swoim bratem to jeszcze komuś to nie pasuję. Tak btw można mu wysłać tipa na "kawe" do czego zachęcam.
@Yanko15: btw gościowi mega zazdroszczę psychy, czasem się w pracy zapomnę, zacznę przewijać rolki na fb i on się często pokazuje, szybko wtedy człowiek sobie uświadamia że nie ma na co właściwie narzekać
@aei9077 Czemu nikt nie napisał że jak coś zostało wrzucone to każdy ma prawo komentować, o co chodzi? ( ͡º͜ʖ͡º) Oczywiście żartuje, ale wiecie co? Z jednej strony lampucerze należy się lekcja sklejania p---y bo robi komuś przykrość z drugiej... W mojej przestrzeni taki śmieć nie istnieje bo nic to nie da, śmieć nie weźmie sobie niczego do siebie bo najpewniej robi to świadomie, więc
Chłop 24h na dobę, 7 dni w tygodniu opiekuje sie swoim bratem to jeszcze komuś to nie pasuję.
Typa dokładnie nie śledzę i nie wiem co u niego aktualnie ale z tego co wiem, to nie raz mówił, że bratem to się opiekuje jego mama i On jej „tylko” pomaga. Nie 24/7
Tak na chłopski rozum - chłop ma normalną prace. Raczej ciężko by było połączyć to z opieką nad
@Linnior88: Wystarczy żeby przez jakiś czas nie pisała (lub nie pisał o ile to jakiś troll) swoich wysrywów, może dzięki temu, ktoś nie przeczyta podobnego obrzydliwego komentarza pod swoim postem.
uwielbiam stać sobie w kuchni, słuchać muzyki typu rozwódka i pić gin z kieliszka od wina i udawać, że moje głupie dzieci są akurat ojca a ja mam chwilę dla siebie i na rozpamiętywanie mojego nieudanego małżeństwa
Powiedzcie mi jak można pomyśleć cos takiego a co dopiero napisać pod własnym imieniem i nazwiskiem takie coś?
Chłop 24h na dobę, 7 dni w tygodniu opiekuje sie swoim bratem to jeszcze komuś to nie pasuję.
Tak btw można mu wysłać tipa na "kawe" do czego zachęcam.
źródło: 1000008683
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
(Edit) Oczywiście psiara. No co za niespodzianka, że nie ma empatii, wyczucia, rozumu i w ogóle niczego.
źródło: temp_file5662215620616421902
Pobierz@Yanko15: stare ku*wisko zgłoszone do facebooka za sianie nienawiści, wam polecam to samo
@wrth:
źródło: obraz
PobierzOczywiście żartuje, ale wiecie co? Z jednej strony lampucerze należy się lekcja sklejania p---y bo robi komuś przykrość z drugiej... W mojej przestrzeni taki śmieć nie istnieje bo nic to nie da, śmieć nie weźmie sobie niczego do siebie bo najpewniej robi to świadomie, więc
Typa dokładnie nie śledzę i nie wiem co u niego aktualnie ale z tego co wiem, to nie raz mówił, że bratem to się opiekuje jego mama i On jej „tylko” pomaga. Nie 24/7
Tak na chłopski rozum - chłop ma normalną prace. Raczej ciężko by było połączyć to z opieką nad
@Yanko15: Igorem głównie opiekuje się matka, on tam pomaga. Sam o tym mówił.
Równy gość
źródło: 1000015837
Pobierzźródło: image_picker_FA1B9E7A-917A-41BC-8043-579332F3D6E4-7279-0000024C55C1EB0E
PobierzAle żeś jej narobił normalnie się po tym nie pozbiera