Wpis z mikrobloga

#pieklokobiet
Powiedzcie mi jak można pomyśleć cos takiego a co dopiero napisać pod własnym imieniem i nazwiskiem takie coś?

Chłop 24h na dobę, 7 dni w tygodniu opiekuje sie swoim bratem to jeszcze komuś to nie pasuję.
Tak btw można mu wysłać tipa na "kawe" do czego zachęcam.
Yanko15 - #pieklokobiet
Powiedzcie mi jak można pomyśleć cos takiego a co dopiero nap...

źródło: 1000008683

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yanko15: btw gościowi mega zazdroszczę psychy, czasem się w pracy zapomnę, zacznę przewijać rolki na fb i on się często pokazuje, szybko wtedy człowiek sobie uświadamia że nie ma na co właściwie narzekać
  • Odpowiedz
  • 10
@Yanko15 no tak to niestety wygląda. Ja i mój syn razem walczymy z jego niepełnosprawnością a zawsze trafi się też jakiś luj jak taka z-----a renatka.
  • Odpowiedz
@aei9077 Czemu nikt nie napisał że jak coś zostało wrzucone to każdy ma prawo komentować, o co chodzi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście żartuje, ale wiecie co? Z jednej strony lampucerze należy się lekcja sklejania p---y bo robi komuś przykrość z drugiej... W mojej przestrzeni taki śmieć nie istnieje bo nic to nie da, śmieć nie weźmie sobie niczego do siebie bo najpewniej robi to świadomie, więc
  • Odpowiedz
@Yanko15

Chłop 24h na dobę, 7 dni w tygodniu opiekuje sie swoim bratem to jeszcze komuś to nie pasuję.

Typa dokładnie nie śledzę i nie wiem co u niego aktualnie ale z tego co wiem, to nie raz mówił, że bratem to się opiekuje jego mama i On jej „tylko” pomaga. Nie 24/7

Tak na chłopski rozum - chłop ma normalną prace. Raczej ciężko by było połączyć to z opieką nad
  • Odpowiedz
@Linnior88: Wystarczy żeby przez jakiś czas nie pisała (lub nie pisał o ile to jakiś troll) swoich wysrywów, może dzięki temu, ktoś nie przeczyta podobnego obrzydliwego komentarza pod swoim postem.
  • Odpowiedz