Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +202
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Oboje mamy różne hobby. Ona planszówki, a ja bilard i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłem się z trzema dziewczynami z klubu, że raz w tygodniu dodatkowo będziemy spotykali się u jednej z nich w domu (ma duży dom i świetny stół bilardowy) na partyjkę bilarda. Gramy dość regularnie, lubimy spokojną atmosferę i możliwość skupienia się na grze bez rozpraszaczy, co w klubie przy pełnej sali bywa trudne.
Żona się zdenerwowała, że będę chodził do domu obcych kobiet i jest zdecydowanie przeciw. Nie dochodzą do niej argumenty, że chodzi tutaj tylko o bilard, że dziewczyny też są w związkach – jedna z kolegą z pracy, druga ma nastoletnie dzieci, trzecia jest 10 lat starsza, i ma męża chorego na raka. Że będziemy grali w piwnicy (gdzie stoi stół), że spotykamy się akurat wtedy, gdy jej mąż będzie w domu :P
Mielibyście coś przeciwko czemuś takiemu?
#gry #grybezpradu #hobby #zwiazki #bilard
Ewidentnie szuka chłop okazji żeby puknąć którąś z tych koleżanek ( ͡° ͜ʖ ͡°)