Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +181
PijeWodePoPierogach +126
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Jeśli ktoś jest z okolicy #poznan to polecam gorąco Nare Sushi Skórzewo!
* - książka jest tam od początku, ale wyróżnienie to sprawa z zeszłego tygodnia.
#poznan #ramen #sushi #kuchniamg78 #michelin #gotujzwykopem
źródło: zrozumiec-ramen
Pobierz1 gwiazdka - wybitna w swojej klasie
2 gwiazdki - warte nadrobienia drogi
3 gwiazdki - warta specjalnej wycieczki.
Bib Gourmand dodali później.
Oooo, panie!
Bardzo spoko jest ta książka, do tego super zdjęcia ;)
Zbieram się ciagle żeby te kości pokupować i je tam męczyć długie godziny ale ciagle czasu brak.
Komentarz usunięty przez autora
A skąd mam wiedzieć, że się tu urodziłeś? Jasnowidzem nie jestem ;) Tego, że masz 25 minut do Skórzewa i nie chce Ci się jechać, też nie miałem prawa się domyśleć. Jestem za to praktykiem, małe znaczenie ma dla mnie czy coś jest w granicach miasta czy nie. Akurat granice administracyjne Poznania są fatalnie wyznaczone i nijak nie odpowiadają
Na początek zrób jakiś ramen typu paitan z wykorzystaniem bulionu babci i dziada (on jest najmniej problemowy i najłatwiejszy). Będzie i do tantanmenu się nadawał i do wielu innych z książki.
Btw. Powoli kończę nową, jak dobrze pójdzie to będzie we wrześniu premiera :D
Jest sobie firma wydająca bajki dla dzieci, ma farmę botów polecających hotele. W tych hotelach są ich książki, w książkach delikatne nawiązanie do ciekawych miejsc do odwiedzenia, przy okazji zupełnym przypadkiem blisko tych hoteli xD w hotelach "przyjaznych dzieciom" za długi pobyt dostaje się voucher na zabawki w kolejnej firmie, która
No spoko, ale mi te gęste tantany najlepiej wchodzą ;) Problem jest tez taki że nieżona wege więc potrzebna jakaś okazja i znajomi żeby zrobić ;)