Aktywne Wpisy

Moseva +86
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +24
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

Generalnie zależy mi na tym, żeby móc wygrzać dupę nad morzem i żeby coś ciekawego zobaczyć w danym kraju ( wystarczy jakaś 1 wycieczka fakultatywna jak np. wycieczka po Sahara w Tunezji)
Więc generalnie w najbliższych latach pewnie kierunki w stylu Hiszpania, Egipt, Turcja, Grecja, Włochy etc
I tu prosiłbym o jakieś protipy jak najlepiej organizować, gdzie ceny są najniższe, żeby móc w dobrych pieniądzach lecieć. I żeby było w miarę ciepło, a nie żeby lecieć do Włoch np. w listopadzie bo najtaniej a nie skorzysta się w ogóle z wody. Z tego co widzę to najlepiej cenowo wychodzi maj powiedzmy druga połowa, i czerwiec zanim skończy się rok szkolny? Wiadomo, że nie lipiec, sierpień. Wrzesień jeszcze pogodowo jest chyba ok, ale nie tak tanio jak w maju/czerwcu. Chyba, że jakiś bardzo gorący kraj jak Egipt też jest git i tanio np. w listopadzie? Choć jak patrzę na hotele w Egipcie np. na stronie Tui i ich kalendarz cen to ceny wydają mi się dość podobne przez cały rok nieważne czy czerwiec czy wrzesień czy styczeń?
W związku z powyższym czy może ktoś rozpisać które kierunki kiedy się opłaca? Nie wiem czy dobrze myślę, ale Egipt to dość obojętne, a bardziej europejskie jak Włochy, Hiszpania czy Grecja wydają się maj/czerwiec najkorzystniej?
#wakacje #podroze #podrozezwykopem #allinclusive
@Mysciak: a basen Morza Śródziemnego zwiedził? W każdym z europejskich krajów będziesz miał tysiąc razy więcej rzeczy do zwiedzenia, niż jechanie po piasku.
Napisałem, że do tej pory jedynie w Bułgarii i Tunezji byłem. Akurat wycieczka po Saharze to był przykład akurat ona była takie najciekawsze zabytki z całego kraju.
W tym roku planuję do Hiszpanii na Costa Brava i zwiedzić Barcelonę bo rzut beretem pociągiem - o coś takiego mi chodzi, żeby było cokolwiek ciekawego do zobaczenia. Bo z tego co patrzyłem w takiej Albanii czy Czarnogórze nie ma za bardzo
@Mysciak: Nienawidzą turystów, ceny z kosmosu, w sezonie miliardy ludzi.
Syf na ulicach, kraj nadaje się na offroad. Ceny jak we Włoszech, jedyne co mają w ofercie to Ksamil, ale wąziutkie plaże pełne turystów. Nie polecam w ogóle, zmarnowałem tylko
Zawsze sprawdzaj oceny hoteli w necie.