Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcelus: Polki to bardzo ładne kobiety ale pewnie w Budapeszcie, Oslo, Amsterdamie, Wilnie, Barcelonie, Sztokholmie itp. itd będziesz miał te same odczucia. W Dublinie wiem, że na pewno ci nie groza. Nawet wieloletnią fala emigracji wciąż jeszcze nie naprawiła tego
  • Odpowiedz
Kurde ktokolwiek stwierdził że Polki to najładniejsze kobiety na świecie,

@marcelus: Takie coś chyba było utwierdzenie w komunie gdzie ludzie nie widzieli kobiet z innych krajów chyba, że sowieckich. Teraz świat jest globalną wioską i ciężko powiedzieć by polki piękne były
  • Odpowiedz
@powrut_krula: ale na przykładzie Europy. Kto jest tak niezwykły? I weź poprawkę na to, że dla ciebie ze względu na pochodzenie która może być chwilowo oryginalny. Mnie chodzi o to, że są dość atrakcyjne, kompletnie nie możemy mieć żadnego kompleksu
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny Polski są jak najbardziej spoko, ale nawet wśród Słowianek nie są najpiękniejsze, Polki (i Polacy) mają tendencję to dość wydatnych nosów. Ja mam na przykład taki, choć u facetów to mniej razi oczywiście. @powrut_krula

Byłem w paru miejscach. I na przykład Litwinki są fajne bo wysokie. Austriaczki są super ładne, dużo ładniejsze od Niemiek. Ale Węgierki jak na razie wygrywają, nie dość że ładne, to super zgrabne, no i
  • Odpowiedz
@marcelus: w mojej ocenie Ukrainki i Rosjanki najładniejsze - z całą pewnością zadbane. Ale z Europy stricte - Rumunki piękne kobiety, Włoszki, Finki. Kwestia urody dla mnie w większości oznacza, że dziewczyna jest zadbana (ale naturalna)

Ale co ciekawe, przysięgam że mężczyźni najprzystojniejsi to Polska Holandia i Niemcy. Polacy w ogóle są ładni tylko często nie dbają o siebie
  • Odpowiedz