Aktywne Wpisy

MonazoPL +52
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
Glupiii +104
Nic nie jest w stanie powstrzymac janusza z wykupionymi wakacjami. Narod debili, zbieramy poklosie wyrżnięcia inteligencji i elit w II wś a potem kolejne kilkadziesiat lat kultu bylejakości
#gielda
#gielda

Tylko ja i książki.
#pracbaza #antykwariat #ksiazki
źródło: książki
PobierzPrawie :D antykwariara.
@mirkw88d: O, dokładnie :)
@Nordri: Jeszcze gryzki xD
Księgozbiór jest całkiem spory, ale podzielony na pomieszczenia różne. Więc w mojej piwnicy na piętrze mam doczynienia tylko z aktualnie obrabianym i książkami.
Nie wiem czy jest zapach, bo codziennie go wdycham, więc jeśli jest, to już go
Co to są gryzki?
@Nordri: Wszy książkowe. Takie robaczki żyjące w książkach xD
@tobaccotobacco: o kurde, to bym nie mogła rzeczywiście. Udusiałbym się, albo rozwaliła wątrobę od
@hodge2: cholera, to nie kojarzę :D
Myszy nam się zdarzają, ale robaków nie mamy (albo ja ich nie widzę xD).
Kiedyś miałyśmy inwazję myszy, bo obok była stadnina i tam sobie żyły z tymi końmi. A stadninę zlikwidowano, przyszła jesień i te wszystkie myszy ruszyły w poszukiwaniu ciepła i przylazły do nas, bo w budynku więcej dziur niż w szwajcarskim serze xD