Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos to jest piękne. Miej w swoim języku osobny wyraz określający śmierć zwierzęcia - „zdycha, zdechł”. Używaj latami tego wyrazu w stosunku do ludzi by ich obrazić, stosuj naprzemiennie słowa „umarł” i „zdechł” w zależności od sytuacji.

A potem miej wielkie pretensje, że ktoś śmie śmieć posługiwać się prawidłowo swoim językiem ojczystym XD
  • Odpowiedz
  • 12
@WielkiNos W artykule to podsumowali - dzieci możesz nie lubić, nazywać kaszojadami, gówniakami i dehumanizować. Ale powiedz, że nie lubisz pieska xD to hejt, lincz i julkowa sraczka jak po kebabie z dworca.
  • Odpowiedz
Jest takie pojęcie, ale wymyślone przez tych z niskim IQ żeby też mogli się dowartościować ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Pokaczu: tak jak Ty teraz? ( ͡º ͜ʖ͡º)

inteligencja emocjonalna jest tak samo ważna jak ta zimna, logiczna inteligencja, bez niej nie da się zrozumiwć świata, ale pani ze screena zna tylko nazwę, jakby wie że dzwoni a nie wie w którym
  • Odpowiedz
  • 10
@WielkiNos wszyscy oburzeni nawet pełnej wypowiedzi nie przeczytali / przesłuchali.

Gość powiedział, że wie że coraz częściej się używa formy "umarł”, ale on jest starej daty i woli „zdechł”. Ot, źródło wielkiej afery w wyniku której zdechnięcia życzyli mu ludzie przez jakieś dwa tygodnie xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Przeraża mnie fakt, że Ci ludzie mają prawa wyborcze .... pies to pies, zwierzę. Psiarze nie zdają sobie sprawy jak wielką krzywdę robią tym zwierzętom. To tak jakby ktoś wam kazał nagle być koniem, albo krową ..... nie wiem czy już jest na to jakiś termin psychiatryczny, ale pewnie niebawem się pojawi.
  • Odpowiedz
@kjubikul

>Jest takie pojęcie, ale wymyślone przez tych z niskim IQ żeby też mogli się dowartościować ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Pokaczu: tak jak Ty teraz? ( ͡º ͜ʖ͡º)

No cóż. Wszystko zależy od tego w jaki sposób chcesz "rozumieć" ten świat. Prawdziwe rozumienie zawsze opiera się na szybko i poprawnie analizującym umyśle.
  • Odpowiedz
@WielkiNos Wyrażanie "inteligencja emocjonalna" to nowomowa dla świrniętych julek, grażyn i innych karynisk.
Takie tanie łechcenie ego typu ach ech och mam inteligencję xD

I tak, psy zdychają. Umierają to konie i pszczoły.
  • Odpowiedz