Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +99
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
cr_7 +3
Podoba mi się popularyzacja napiwków jak w USA.
W końcu obowiązkowy napiwek staje się standardem i odciążeniem dla restauratorów którzy przy takich kosztach nie są w stanie premiować kelnerów.
#warszawa #jedzenie71
W końcu obowiązkowy napiwek staje się standardem i odciążeniem dla restauratorów którzy przy takich kosztach nie są w stanie premiować kelnerów.
#warszawa #jedzenie71
źródło: 2c083313-04d4-42e2-b69d-d555478b0c5e
Pobierz

#programowanie #programista15k #programista25k #pasjonat15k #pracait #embedded #automatyka #robotyka
źródło: comment_TVgTnvUK2yOvitAETiaMDtHFSpVT2u8Y
PobierzAle tak, pracowałem w niepoważnej firmie kiedyś i robiłem wszystko, łącznie z projektowaniem i montażem elektroniki :)
@klopsiki38 za niepoważną kasę to ja pracowałem jak jeszcze byłem na studiach. Teraz za stary na to jestem.
@ly000 projekty hobbystyczne mają to do siebie, że niekoniecznie muszą mieć sens komercyjny i są szansą na pokazanie swoich umiejętności. Nie muszą przekładać się jeden
@atari666: który to obecnie umiera śmiercią naturalną - mniej projektów, cięcia, mniejsza kasa itd. <3 :D
@ly000: no dokładnie, chłop robi z tego rocket science gdzie masz to całym przedmiot o tym na pierwszym stopniu na informatyce xD. Nie wiem jak na wyższych szkołach lansu i baunsu, ale my mieliśmy wejściówki z tego i jak nie zdałeś chyba dwóch w semestrze to u----------ś przedmiot xD