Wpis z mikrobloga

Pracuję zdalnie z samymi kobietami. I to mi w pełni odpowiada, że nie mam styczności, kontaktu ani interakcji z polskimi mężczyznami poza internetem. Życie wśród samych kobiet to raj.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Dundes2136: Wow, ale mnie to uraziło
Już się boję. No i super. Ciśnij po mnie dalej. Wyzywaj mnie do woli, ile tylko zapragniesz.Śmiało. To mi się bardzo podoba. Nie chcę, aby ktokolwiek mnie lubił i szanował na świecie.
  • Odpowiedz
@PrzemaXX3004 @ZwyklyRoman @Dundes2136 Mój mąż wiele lat temu pracował w małym urzędzie w powiatowym z samymi babami, większości starymi. Bardzo dobrze go traktowały, jak jakiegoś rodzynka - przynosiły mu ciastka, robiły prezenty na urodziny itp
Jednak jak przyszła jakaś młoda dziewczyna, nastawienie od razu się zmieniało w pełnoprawny mobbing i konieczność udowodnienia, że gówniara niczego nie umie.
  • Odpowiedz
  • 20
@PrzemaXX3004: za to praca stacjonarnie z samymi kobietami to koszmar xD byłem sam w zespole 10 osobowym i to co się tam działo czasami to jakiś komediomelodramat, laski opanowały gry pozorów do absolutnego poziomu eksperckiego, z wierzchu mile lubimy się etc a później każda na każda o kogoś innego a do mnie na wszystkie inne nagadywaly xD każda przerwa na papierosa kawę czy lunch to tylko było odgadywanie plotkowanie i
  • Odpowiedz