Aktywne Wpisy
Cumulonimbus +368

źródło: temp_file1685186952601291906
Pobierz
inga +12
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Huopska wycieczka rowerowa przed nocną zmianą w #kolchoz DLA JEGO!!!
Nie ukrywam, dzisiejsza pogoda skutecznie do spędzenia czasu na świeżym powietrzu. Po obudzeniu się ok. 13:00 (tak to jest już na tej przeklętej czterobrygadówce) zabrałem się za porządki, no i jak skończyłem, to stwierdziłem, że ostatnie czego chcę to spędzić resztę czasu w oczekiwaniu na rozpoczęcie pracy.
Fajny wiaterek, na słońcu ciepło a w cieniu przyjemny chłodek. Przejechałem standardową trasę i pobiłem swój rekord na 10 kilometrów oraz na 20 kilometrów. No tak fajnie się jechało, zero zmęczenia, cudownie wręcz, ogólnie to cała trasa jest jednym wielkim "rekordem". Zajęło mi to 1h10m i pojeździłbym jeszcze duużo ale niestety - praca wymaga ode mnie bym był żywy.
Ostatnio jakoś wracam do rowerowania i nie ukrywam - mocno pomaga w codziennej egzystencji. Strasznie oczyszcza sprany łeb, pozytywnie wpływa mi na sen, ogólnie samopoczucie dzięki takim wycieczkom idzie mi mocno w górę. Polecam.
#rowerowyrownik #rower #przegryw #spierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 33E7118E-67B7-4EA3-BE12-135EFB441409
Pobierz@HuopWsiowy: kurcze kolego rzadko jesteś na tagu i nie wiem już co się dzieje ogułem ale wydaje mi się że byłeś u Niemca jakimś busem chyba jeździłeś to nie wypaliło?