Wpis z mikrobloga

169 602 + 23 = 169 625

Huopska wycieczka rowerowa przed nocną zmianą w #kolchoz DLA JEGO!!!
Nie ukrywam, dzisiejsza pogoda skutecznie do spędzenia czasu na świeżym powietrzu. Po obudzeniu się ok. 13:00 (tak to jest już na tej przeklętej czterobrygadówce) zabrałem się za porządki, no i jak skończyłem, to stwierdziłem, że ostatnie czego chcę to spędzić resztę czasu w oczekiwaniu na rozpoczęcie pracy.

Fajny wiaterek, na słońcu ciepło a w cieniu przyjemny chłodek. Przejechałem standardową trasę i pobiłem swój rekord na 10 kilometrów oraz na 20 kilometrów. No tak fajnie się jechało, zero zmęczenia, cudownie wręcz, ogólnie to cała trasa jest jednym wielkim "rekordem". Zajęło mi to 1h10m i pojeździłbym jeszcze duużo ale niestety - praca wymaga ode mnie bym był żywy.

Ostatnio jakoś wracam do rowerowania i nie ukrywam - mocno pomaga w codziennej egzystencji. Strasznie oczyszcza sprany łeb, pozytywnie wpływa mi na sen, ogólnie samopoczucie dzięki takim wycieczkom idzie mi mocno w górę. Polecam.

#rowerowyrownik #rower #przegryw #spierdotrip

Skrypt | Statystyki
HuopWsiowy - 169 602 + 23 = 169 625

Huopska wycieczka rowerowa przed nocną zmianą w ...

źródło: 33E7118E-67B7-4EA3-BE12-135EFB441409

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po obudzeniu się ok. 13:00 (tak to jest już na tej przeklętej czterobrygadówce)

@HuopWsiowy: kurcze kolego rzadko jesteś na tagu i nie wiem już co się dzieje ogułem ale wydaje mi się że byłeś u Niemca jakimś busem chyba jeździłeś to nie wypaliło?
  • Odpowiedz
  • 2
@ProstyHuop: Nie wypaliło w ogóle, nawet nie pojechałem do niemiec. Od ponad pół roku pracuję w #kolchoz w polsce, dobrze mi tam, dobrze płacą, no zadowolony jestem. Praca taka, że 5k na luzie wpada, perspektywa na większe zarobki jest (i to realna, w przeciągu miesięcy), normalna UoP, płatny urlop, L4 jak chce to nikt nie robi problemu, mam w kwestii zawodowej to co chciałem - godne pieniądze i
  • Odpowiedz