Wpis z mikrobloga

• 0
@dzieju41: wyinstalowałem to co się dało w YouTube, ściągnąłem te zalecaną wersję 20.12.46 patch instalacja i działa. Google ciągle próbuje uprzykrzać życie. Ps. Zobacz czy masz włączony auto update wbgoogle play na YouTube bo cos mi się zdaje że tak to zrobili, włączyli tę opcję i revanced został nadpisany wersja z errorem. U mnie była ON dzisiaj
  • Odpowiedz
@NdFeB No dobra to teraz czas na nową, starą wersję revanced, przydałoby się mieć teraz prawidłowe, bez jakiegoś scamu wersję z dobrym opisem.
  • Odpowiedz
@NdFeB: Są dwie wersje youtube jak masz revanced, jedna jest z revanced manager'a, a druga z google play store. Żeby upewnić się że wchodzisz na dobrego yt wejdź przez revanced manager jak zgubiłeś odpowiednią ikone na telefonie
  • Odpowiedz
  • 0
@mrp3t3r: właśnie wiem i to jest mega dziwne co się dziś o------o. Po reinstalacji revanced ta sama ikonka zaczęła działać tak jak zwykle. Serio mam podejrzenia że google se w jakiś sposób zmieniło tego spatchowanego YT bo nie ma innej możliwości skoro wgrana ta sama wersja raz jeszcze działa normalnie
  • Odpowiedz