Aktywne Wpisy
mckk +242
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

NieJanek +284
źródło: 7220747_1.3
Pobierz

źródło: Gr59AOmW0AA3opm
PobierzPod żadnym pozorem nie pokazuje się swoich kart przeciwnikom. Zdradzisz nazwiska to te nazwiska mogą zacząć znikać. Weź to pod uwagę. To nie jest tylko hihi haha źródla osobowe, to jest też tajemnica dziennikarska.
@Przemasu: Nie no, aż na tyle to nigdy nie liczyłem, ale generalnie z jakiego okręgu oni są lub jaką funkcję/wykształcenie mają (np. profesor, ale bez podania uczelni) to mogliby dać.
Nic. Nichts. Nothing. Ничего.
@SonidoStark: W trybie wyborczym, żeby szybko dostać wyrok, czy w cywilnym, aby sprawa ciągnęła się 9 lat i każdy zdążył zapomnieć? Xd
@Mathas: One się nie wykluczają a nawet przyspieszyłyby proces cywilny, więc nie kłam.
https://serwisy.gazetaprawna.pl/orzeczenia/artykuly/9809285,czy-pozywanie-dziennikarza-w-trybie-wyborczym-zawsze-ma-sens.html
IMO droga, którą obecnie obrał jest jedyną pewną drogą sądową.
@SonidoStark: słowo klucz. Ale zacytuję Ci to co wysłałeś:
@wiecznylowcaumyslow Tak, ale ja zupełnie się temu obsraniu nie dziwię, bo nie ma wypracowanej linii orzeczniczej (raz oddalają, a raz nie, wszystko opisane w artykule). Wyobrażasz sobie co by się stało, gdyby Nawrockiemu odwalili ten pozew w trybie wyborczym? Paski by w mediach grzały się do czerwoności, że przegrał z Onetem, pomimo że nawet wyroku by nie
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nawrocki-pozywa-Onet-Chodzi-o-historie-z-Grand-Hotelu-8956126.html