Aktywne Wpisy

jmuhha +232
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +241
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy

źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz
Najlepsi są ludzie, którzy pytają mnie co innego niż krudy można programować.
#programowanie #programista15k #programista25k #pasjonat15k #pracait
Nom jesteś juniorem, parę ofert pracy w kraju, wysyłasz CV, nawet nie sprawdzą kim jesteś. To twoja wina, bo jesteś crudziarzem i nic umiesz XD.
@Jaskolka_wiony_nie_czyni: w czasach tzw eldorado junior tez nie byl zatudniany od reki. Pierwsza prace ludzie znajdywali po 1/2 lub roku aplikowania. Naopowiadali wam tylu bajek, ze juniorzy kiedykolwiek byli welcome. Ale 15 lat temu slyszalem dokladnie
Plus dzisiaj junior musi umieć więcej w wczneiej nie były wymagane nawet studia
Ponadto jest więcej etapów rekrutacji i są one cięższe
Zadanie live coding g---o wideo nawet jakieś z-----e umowy
Dodam że wczneiej było to mniejszość a teraz co 2 g---o firma sb życzy to
@Iwasawa: Tych raportów nie można jeden do jednego porownać, ponieważ brakuje konkretnych liczb, na przykład mediana pensji juniora w konkretnym mieście w konkretnej technologii. Poza tym, dane pochodzą tylko z jednego, chyba niezbyt popularnego job boarda. Ale za to jeden slajd z 2019 zwrócił moją uwagę
źródło: Screenshot 2025-06-20 at 05.09.36
Pobierz@ly000: mam notatkę o tobie, że jesteś mickiempl tagu #programowanie i trafiłem w 10 xD