Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@brudny Niestety na piątek - niedziela nie ma już biletów, chyba że z jakiegoś drugiego rynku.

Żeby zobrazować lepiej ceny biletów:

Różowe - 1. Runda 65 euro, 1/8 i ćwierćfinały 85 euro, półfinały i finały 100 euro
Zielona prosta i nad vipami: kolejno 40, 50, 70
depmod - @brudny Niestety na piątek - niedziela nie ma już biletów, chyba że z jakieg...

źródło: temp_file2010750033867804578

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
A tutaj spóźniłem się z wejściem na swoje i żeby nie przeszkadzać ludziom usiadłem na szybko na najdroższym miejscu. Może i miejsce najdroższe, ale nie widać 1/4 boiska. Lecz dzięki temu załapałem się na zdjęcie z Jabeur i autograf od niej.
depmod - A tutaj spóźniłem się z wejściem na swoje i żeby nie przeszkadzać ludziom us...

źródło: temp_file968314867039335325

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@pusssia Wczoraj to chyba nawet asekuracyjnie mecz Fręch przesunęli z głównego kortu na boczny, żeby nie było powtórki z przedwczoraj.

Pewnie prędzej czy później na jakimś się zjawię jak moja nieregularna praca mi na to pozwoli.

P.S. bardzo zazdroszczę jutrzejszego meczu Sabalenka vs. Rybakina. Niestety w tenisie tak naprawdę do popołudnia dnia poprzedniego nie wiadomo na jakie się mecze trafi. Niby widziałem jeden set Sabalenki, ale wolałbym mimo wszystko zamienić to
  • Odpowiedz
@depmod No właśnie, to jest jednak loteria na co trafisz. Mi się marzyło zobaczyć Paolini i Gauff poza Sabalenką i Rybakiną. Niestety obie szybciej odpadły, ale Paolini wczoraj grała debla i chociaż tam udało się z nią zobaczyć i cyknąć fotkę. Na grupie na fb dotyczacej tenisa dają dużo wskazówek o biletach na turnieje. Może warto śledzić. :)
  • Odpowiedz
@depmod: w czwartek jeszcze wpadlem z bratem i ojcem i akurat zapowiadali ze Sabalenka bedzie konczyc przerwany mecz. bilety po 75 juz tylko byly ale weszlismy na chwile. brachol byl wniebowziety :D
  • Odpowiedz