Wpis z mikrobloga

@eSUBA94: Raczej całkiem świadomie wychowali sobie widownię wpatrzoną w PiS i Konfę, więc jakikolwiek materiały chociaż trochę krytykujący te dwa ugrupowania będą odbierane raczej bez entuzjazmu. Ale nagrają co dziesiąty odcinek nadający na PIS zamiast na Tuska i będą mogli p-------ć, że obiektywne media. Same plusy.
  • Odpowiedz
  • 0
@mojeinnekonto13: no w sumie tak
ja narzekam że kanał zero to dno i pisland ale znowu co by to zmieniło? te setki tysięcy widzów przecież nagle nie stanie się normalna bo stanowski/mazurek zmadrzeje, jedynie tyle dla mnie że będzie w miarę normalny kanał jeden więcej do tego aby czasami sobie obejrzeć

YT został niestety przejety przez konfe i pis oraz brauna, to samo twitter, rok temu jeszcze tego nie było
  • Odpowiedz
@eSUBA94: nie ma opcji żeby po minucie od opublikowania materiału pojawiało się tyle podobnych do siebie odpowiedzi, spora część komentarzy to muszą być boty
  • Odpowiedz
  • 1
@adammmmm: no ja już przetałem wrzucać na wykop i inne swoje grafiki z painta właśnie na ten temat
zawsze mi to śmierdziało że filmy na jakiś kanałach z d--y potrafiły mieć od tak 2-3k komentarzy i każdy komentarz tam miał minimum 300 like a większość miała 900+
siedzę na polskim YT od jego początku i nigdy tak nie ma czy to fanatycy dzieci friza, domu X czy filmy z koncerów piosenkarzy znanych
ale
eSUBA94 - @adammmmm: no ja już przetałem wrzucać na wykop i inne swoje grafiki z pain...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz