Mireczki, świętujcie ze mną ( ͡°͜ʖ͡°) 18kg w dół w 4.5 miesiąca, ciśnienie opanowane, DM2T w remisji, dużo więcej energii i chęć do doprowadzenia do normowagi na planie! #chudnijzwykopem #odchudzanie #dm2 #ozempic #mounjaro
@azumeow @Altar mounjaro zdziałało cuda szczerze mówiąc - ale jedz inaczej i duuuzo mniej przede wszystkim - praktycznie zero prostych węgli, dużo więcej białka, zdrowsze tłuszcze. Niedługo zamierzam dołożyć trochę cardio i siłowego treningu żeby nie stracić reszty mięśni i trochę je rozbudować.
@ari2k5: Ja miałem pogadankę z dietetyczką szpitalną. W skrócie - prawie wcale węglo i mało tłuszczów. Dużo białka. Teraz trochę odpuściłem i już kilo, czy dwa doszły. Cały czas nie mogę się zmusić do aktywności fizycznej, bo zwyczajnie mnie nudzi. Niedługo bariatria i to mnie zmusi do dalszej zmiany diety. Chcę jeszcze spróbować laserowej liposukcji, ale to już nie w Polsce.
@Altar ja trochę uciekłem spod Bariatry, zszedłem do nadwagi(186cm). Jednak jestem mega wdzięczny mojej internistce, która wprost mi powiedziała, co i jak i jaki mamy plan - jak widać działa jak złoto. Chcemy skończyć na 85kg ale na zdrowo
@ari2k5: U mnie 182 cm, ale na początek i ze 100 kg będę zadowolony, a docelowo 90 i będzie git. Zaczynałem od 130, a zarobiłem 20 dodatkowych przez jakieś 4 miesiące na polskim jedzeniu :(
@G06DbT: U mnie nie przejdzie - nie jeżdżę do kołchozu ;)
@NauczonyRoboty: Ozempic na mnie nie działał, lekarka stwierdziła, żebyśmy spróbowali z Mounjaro i szczerze mówiąc niebo a ziemia. Więc to nie do końca tylko moja decyzja, ale mojego internisty.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Altar: mnie też nudzi, ale realizuje ją np jeżdżąc do kołchozu na rowerze.
@G06DbT: U mnie nie przejdzie - nie jeżdżę do kołchozu ;)
Dlaczego wgl zdecydowałeś się na Mounjaro?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora