Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +551
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +620
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Przecież członkowie komisji którzy coś takiego odwalili powinni być wymienieni z imienia i nazwiska, razem ze zdjęciem żeby nikt im już nigdy nie powierzył nawet dętki od roweru....
Prokurator i sąd to badali a nie ja. XD
@Wszebor: Członkowie każdej Obwodowej Komisji Wyborczej są wymienieni z imienia i nazwiska. Na stronie wyborów możesz sprawdzić skład każdej komisji.
Komentarz usunięty przez autora
@Wszebor: już ktoś połączył ktopki i wyszło mu że to komisja nr 30 w bielsku (ja nie weryfikowałem czy to prawda, bo mi się nie chciało, ale możesz sprawdzic, czy liczby sie zgadzają)
Dlatego PiSowcy się tak denerwują na PRZELICZENIE GŁOSÓW ponownie. Czaicie to? Skoro wszystko było ok to czego się niby boją? Przecież nie ma czego, bo Nawrocki niby wygrał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to, że sam namawiał do "walki w nocy" po wyborach to nie ma na pewno nic
@falszywy_prosty_pasek: scrolluje ale cały czas widzę to samo ¯\(ツ)/¯