Aktywne Wpisy

witam12 +389
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +100
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

⛔️Jego decyzje budzą kontrowersje zarówno w USA, jak i globalnie, ze względu na ich wpływ na ochronę środowiska i klimat.
🪵Jaki jest kontekst polityki klimatycznej Trumpa?
🌩 Co wiemy o perspektywy na przyszłość?
Zapraszamy do przeczytania naszego artykułu!
👇👇👇
https://swiatoze.pl/jak-donald-trump-szkodzi-transformacji-energetycznej-5-kluczowych-decyzji/
#trump #usa #klimat
źródło: soze_Posty IG (48)
Pobierz@SwiatOze: nie wiem co trump ma do tego że nie ma obecnie alternatyw dla kopalin i atomu?( ͡º ͜ʖ͡º)