Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +574

Tarec +248
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
Szukamy lokalu, który być może już nie istnieje. Moja żona tam była prawdopodobnie w 2022 roku.
Restauracja była w typie/klimacie "hawajskim"
Dania podawane były np w połówkach kokosa, i to było charakterystyczne dla lokalu
Lokal na 99 % znajdował się w mieście Gdańsku
Raczej okolice śródmieścia/starówki. Ewentualnie mogą też być okolice kampusu UG, bardziej wydziałów humanistycznych - była z ojcem wówczas na konferencji o tematyce geopolitycznej, więc zakładam, że raczej kursowali na trasie Dworzec - Hotel - Starówka - Uniwersytet.
"Prawdopodobnie na rogu jakiś ulic, ale za cholerę nie pamiętam gdzie"
Raczej tereny stricte przy morzu odpadają, była wówczas zima
źródło: image
PobierzNajbardziej prawdopodobnym kandydatem wydaje się Poke Poke – hawajski lokal serwujący dania w stylu Poke Bowl. W 2022 roku działał w Gdańsku, przy Montowni (Lisia Grobla 7), co jest blisko Śródmieścia i trasy Dworzec – Starówka – UG ([pokepokegdansk.pl][1]).
Cechy, które