Wpis z mikrobloga

Republika właśnie publikuje nagrane Pegasusem rozmowy ojca z synem — Romana Giertycha i Macieja Giertycha.

I co dalej? Czy jest jeszcze jakaś granica? Prawicowemu „bydłu” wolno wszystko, a dziesięciu milionom Polaków wszystko jedno, bo przecież PiS wierzy w Boga i całuje krzyżyki — więc to, niby, uczciwi chłopcy?

Pluję na tę katolibańską Polskę, w której pod płaszczykiem religii łamie się prawo, godność i zdrowy rozsądek.

#tvrepublika #polityka #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polska
Fatalista1988 - Republika właśnie publikuje nagrane Pegasusem rozmowy ojca z synem — ...

źródło: Zrzut ekranu (217)

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fatalista1988 ale w sumie zwraca się do ojca w starej formie w 3 osobie, a nie w drugiej jak obecnie. Choć w sumie mógłby też w liczbie mnogiej po wiejsku - Projekt listu, którybyście tato napisali...
  • Odpowiedz
  • 10
@Fatalista1988 nie chodzi o Boga i krzyżyki. Mało który z prawackich jełopów, w szczególności tiktokowych łebków, wierzy w Boga. Chodzi o to, żeby d-----ć gejom i żeby lewactwo bolała d--a.
  • Odpowiedz
@Fatalista1988 Mówię, że ich trzeba niepraworządnie rozpie*dolić, a nie iść z kwiatkami na nożowników. Pozakładać podsłuchy, pozamykać, wynieść tych ich przebierańców z budynku SN i TK. Posprzątać służby z ich ludzi szybką wielką czystką i zaangażować je w rozwiązanie problemu pisowskiego. KRRiT powinna im zamknąć te tv Republika. Nawalić im takich kar w dziesiątkach milionów, że bazarowe dziady nie nadąża wpłacać na zrzutki.

To jest już jakoś ogólnie przyjęte u nas,
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia Alfons Nowogrodzki sprzedawał polskie kobiety Niemcom, o*ebał dziadka na kawalerkę, kumpluje się z gangsterami, kłamie jak z nut znacznie powyżej średniej pisowskiej, lał się z innymi kibolami na ustawkach i wsadza sobie snusy w paszczu po 20 minutach na wizji.
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: No ja nigdy nie odczuwałem żadnej pogardy ani niechęci do ludzi ze wsi, podkarpacia, wyborców pisu, itd. Ot, ludzie z którymi było mi nie po drodze, światopoglądowo, politycznie, itd.

Niestety ostatnie wybory prezydenckie zmieniły wszystko. Przykro mi, ale gardzę tymi ludźmi i nie zamierzam za to przepraszać. Ciemnota, nienawiść, zabobon, katolstwo, ksenofobia, i zwykła głupota tego motłochu odbiera reszcie Polaków, którzy nie chcą się babrać w tym bagnie, smak
  • Odpowiedz