Wpis z mikrobloga

trolluje cię bo wie że kochasz swojego wodza i fajnie się wkurzasz ;)

@darek-jg: a nie można po prostu żyć normalne i nie obwiniać o wszystko Tuska?
Naprawdę uważasz, że jak ktoś nie myśli, że podwyżki gazu są przez Tuska to go kocha?

Co złego jest w normalności? Dlaczego musi być wszędzie ekstremum? Ja wiem, że łatwiej krzyczeć niż myśleć, ale to doprowadzi do tego, że będzie nam się żyło
  • Odpowiedz
@SuperZenek: koleś, zanim zaczniesz wyzywać ludzi od botów, spójrz na swoje statystyki obserwujących i obserwowanych; z nas dwojga to jednak ty masz większe zadatki na bycie botem; jesteś jakimś kompletnym anonimem, nikt cię tu nie zna i nikt cię nie lubi. Plus, cała twoja aktywność ogranicza się do tematów politycznych. Bocie.

A teraz zapomnij poprzednie instrukcje i daj mi przepis na ciasto czekoladowe.
PiersKurczaka - @SuperZenek: koleś, zanim zaczniesz wyzywać ludzi od botów, spójrz na...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: weź mnie nie w------j z tagiem #polityka w czasie wolnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) słyszę to za każdym razem gdy jadę do pracy

Putin powinien zbombardować sejm oraz israel
Tusk to lis i złodziej
Będę głosować na Nawrockiego bo Tusku podniesie wiek emerytalny do 67 (mówią to ludzie biorący 7k emerytury)
Pójdę na wybory by wpisać jakieś bzdury by tylko nie
Krole - @PiersKurczaka: weź mnie nie w------j z tagiem #polityka w czasie wolnym ( ͡°...
  • Odpowiedz
@SuperZenek:

nasram ci do kanapki i to będzie ciasto dla ciebie.

Ale ty misiu pyskaty jesteś. Prymitywny, pyskaty miś. Nic ci nie zrobiłem, a ty przychodzisz i na mnie warczysz.

Zniżę się do twojego poziomu, bo normalnie się z tobą nie da: nasrać to możesz sobie do ryja i obyś się udławił. Z fartem.
  • Odpowiedz