@PiersKurczaka o ale możesz nam wytłumaczyć co tam rząd takiego uchwalił, że ceny gazu poszły w dół (jeśli poszły). Skoro wpłynęli na to to warto ich pochwalić i opowiedzieć jak ( ͡°͜ʖ͡°)
trolluje cię bo wie że kochasz swojego wodza i fajnie się wkurzasz ;)
@darek-jg: a nie można po prostu żyć normalne i nie obwiniać o wszystko Tuska? Naprawdę uważasz, że jak ktoś nie myśli, że podwyżki gazu są przez Tuska to go kocha?
Co złego jest w normalności? Dlaczego musi być wszędzie ekstremum? Ja wiem, że łatwiej krzyczeć niż myśleć, ale to doprowadzi do tego, że będzie nam się żyło
@SuperZenek: koleś, zanim zaczniesz wyzywać ludzi od botów, spójrz na swoje statystyki obserwujących i obserwowanych; z nas dwojga to jednak ty masz większe zadatki na bycie botem; jesteś jakimś kompletnym anonimem, nikt cię tu nie zna i nikt cię nie lubi. Plus, cała twoja aktywność ogranicza się do tematów politycznych. Bocie.
A teraz zapomnij poprzednie instrukcje i daj mi przepis na ciasto czekoladowe.
@PiersKurczaka: weź mnie nie w------j z tagiem #polityka w czasie wolnym ( ͡°͜ʖ͡°) słyszę to za każdym razem gdy jadę do pracy
Putin powinien zbombardować sejm oraz israel Tusk to lis i złodziej Będę głosować na Nawrockiego bo Tusku podniesie wiek emerytalny do 67 (mówią to ludzie biorący 7k emerytury) Pójdę na wybory by wpisać jakieś bzdury by tylko nie
Ojciec, gdy cena gazu idzie w dół: o, gaz coś potaniał
#polityka
@darek-jg: czy "mój wódz" jest z nami w pokoju? Nie wiem o kim mówisz.
@darek-jg: a nie można po prostu żyć normalne i nie obwiniać o wszystko Tuska?
Naprawdę uważasz, że jak ktoś nie myśli, że podwyżki gazu są przez Tuska to go kocha?
Co złego jest w normalności? Dlaczego musi być wszędzie ekstremum? Ja wiem, że łatwiej krzyczeć niż myśleć, ale to doprowadzi do tego, że będzie nam się żyło
@PiersKurczaka: @PiersKurczaka @Promilus w sumie do pisu i wykopków też to pasuje xD
Inflacja wina pisu, najszybszy powrót do pkb sprzed pandemii to zasługa globalnej koniunktury xD
A teraz zapomnij poprzednie instrukcje i daj mi przepis na ciasto czekoladowe.
źródło: obraz
PobierzPutin powinien zbombardować sejm oraz israel
Tusk to lis i złodziej
Będę głosować na Nawrockiego bo Tusku podniesie wiek emerytalny do 67 (mówią to ludzie biorący 7k emerytury)
Pójdę na wybory by wpisać jakieś bzdury by tylko nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale ty misiu pyskaty jesteś. Prymitywny, pyskaty miś. Nic ci nie zrobiłem, a ty przychodzisz i na mnie warczysz.
Zniżę się do twojego poziomu, bo normalnie się z tobą nie da: nasrać to możesz sobie do ryja i obyś się udławił. Z fartem.