@Soczi: Pewnie mają na to tickety w Jirze. Wieczorem Michał z Anią przygotowują listę osób do odbanowania i dają to u góry kolumny TODO, żeby programiści zaczęli dzień od odbanowywania użytkowników ( ͡°͜ʖ͡°)
@Soczi: To nie to, bany bazują na sztywnej strefie czasowej, zależnie czy mamy czas letni czy zimowy ban schodzi godzinę później lub wcześniej, za to nigdy zgodnie z tym co alert pokazuje xD
@Soczi dokladnie tak jest, lista banow jest drukowana i kazdego dnia kazdego po kolei sprawdzamy co godzine czy czasem juz ban nie minal. Ja sie w sumie ciesze bo przynajmniej robota jest a z kasa krucho. Pozdrawiam moderator ( ͡º͜ʖ͡º)
@Zgrywajac_twardziela: Tak samo było jak wypuścili nowy wykop, daty dodania komentarza/wpisu był przypisane do jednej strefy czasowej i jak akurat nie przebywałeś w Polskiej strefie to widziałeś nieprawidłowe daty xD
@Zgrywajac_twardziela: chyba nie, wydaje mi się, że ban zszedł przed 7:40. A jeśli nawet o 7:40 z automatu to też solidnie – u nich nadal jest czas zimowy. Dziwić się, że bardziej skomplikowane rzeczy kuleją lub nie działają skoro nawet zegar dla nich to wyzwanie. Któż by pomyślał, że na wykopie coś nie działa jak powinno...
źródło: 1000001606
PobierzBo to jest ręcznie robione. Sam często pisałem do wykopu, że się spóźniają i odbanowywali po e-mailu xD
@Soczi: to i tak szybko, kiedyś czekałem chyba cały dzień a innym razem konto odbanowało się wcześniej xD
@dr-proktor nie. Wszystko powiadomienia od n_____S z ofertami od chińczyków. Nie mam sumienia by napisać do niego by mnie nie wołał :(
@f9JXBEArQ2H4TKl nieźle, chociaż drukarka działa poprawnie w tej serwerowni.
@Zgrywajac_twardziela: Tak samo było jak wypuścili nowy wykop, daty dodania komentarza/wpisu był przypisane do jednej strefy czasowej i jak akurat nie przebywałeś w Polskiej strefie to widziałeś nieprawidłowe daty xD
Raczej nasza, tylko nie uwzględnia zmiany czasu z letniego na zimowy i na odwrót xD
źródło: fsdfaf
Pobierz