Wpis z mikrobloga

Czacie jaki syf panuje na serwerach wypoku, że ban niby do 6:50, a schodzi grubo po 7. Wcale bym się nie zdziwił jakby ktoś ręcznie odbanowywał XD
Soczi - Czacie jaki syf panuje na serwerach wypoku, że ban niby do 6:50, a schodzi gr...

źródło: 1000001606

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czacie jaki syf panuje na serwerach wypoku, że ban niby do 6:50, a schodzi grubo po 7.

@Soczi: to i tak szybko, kiedyś czekałem chyba cały dzień a innym razem konto odbanowało się wcześniej xD
  • Odpowiedz
@Soczi: Pewnie mają na to tickety w Jirze. Wieczorem Michał z Anią przygotowują listę osób do odbanowania i dają to u góry kolumny TODO, żeby programiści zaczęli dzień od odbanowywania użytkowników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Soczi dokladnie tak jest, lista banow jest drukowana i kazdego dnia kazdego po kolei sprawdzamy co godzine czy czasem juz ban nie minal. Ja sie w sumie ciesze bo przynajmniej robota jest a z kasa krucho. Pozdrawiam moderator ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Festiwal_Panczy: chciałem poplusować mireczków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dr-proktor nie. Wszystko powiadomienia od n_____S z ofertami od chińczyków. Nie mam sumienia by napisać do niego by mnie nie wołał :(

@f9JXBEArQ2H4TKl nieźle, chociaż drukarka działa poprawnie w tej serwerowni.
  • Odpowiedz
bany bazują na sztywnej strefie czasowej

@Zgrywajac_twardziela: Tak samo było jak wypuścili nowy wykop, daty dodania komentarza/wpisu był przypisane do jednej strefy czasowej i jak akurat nie przebywałeś w Polskiej strefie to widziałeś nieprawidłowe daty xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Zgrywajac_twardziela: chyba nie, wydaje mi się, że ban zszedł przed 7:40. A jeśli nawet o 7:40 z automatu to też solidnie – u nich nadal jest czas zimowy. Dziwić się, że bardziej skomplikowane rzeczy kuleją lub nie działają skoro nawet zegar dla nich to wyzwanie. Któż by pomyślał, że na wykopie coś nie działa jak powinno...
Soczi - @Zgrywajac_twardziela: chyba nie, wydaje mi się, że ban zszedł przed 7:40. A ...
  • Odpowiedz